Ιδέες Για Κάραμελ Μπαλαγιάζ

Advertisements
Ιδέες για εντυπωσιακά κάραμελ μπαλαγιάζ, σε κοντά αλλά και μακριά μαλλιά που σίγουρα θα σε πείσουν να τολμήσεις την αλλαγή στα μαλλιά σου.

Το χρώμα που λατρεύει την τεχνική του μπαλαγιάζ, είναι σίγουρα το κάραμελ.

Δένει τόσο με τα καστανά, όσο με τα ξανθά χρυσά αλλά και με τα χάλκινα. Το κάραμελ, χρώμα-μανία των απανταχού celebs ανά τον κόσμο και ειδικότερα των Χολυγουντιανών (σκέψου Beyonce και Jennifer Lopez), έχει αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στις τεχνικές βαφής μαλλιών.

Τα συν για τα οποία, κάθε γυναίκα το λατρεύει, είναι αρχικά πως ταιριάζει σε όλες ανεξαρτήτως φυσικού χρώματος αλλά και το ότι κάνει κάθε βαφή που το ενσωματώνει σαν χρώμα, να φαίνεται πιο φυσική αφού στην ουσία είναι ένα μεσαίου τόνου ξανθό χρώμα.

Επιπλέον, είναι το χρώμα που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν για να τονίζει το καλοκαιρινό τους μαύρισμα. Μην το σκέφτεσαι, όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών σου, αυτό θα σου πηγαίνει. Επιπλέον, στις Μεσογειακές επιδερμίδες είναι και ο τόνος ξανθού που ταιριάζει σχεδόν σε όλες.

Advertisements

ALSO READ: Τα Καλύτερα Σαμπουάν Χωρίς Θειικά Άλατα

Φυσικά, για κάθε αποτέλεσμα θα πρέπει να συζητήσεις με την colorist και να αποφασίσεις αν θα αρκεστείς σε μπαλαγιάζ ή αν θα τονίσεις και κάποια σημεία με περισσότερο ξανθό, όπως πχ. στις άκρες ή στις τούφες που πέφτουν γύρω από το πρόσωπο ζητώντας το λεγόμενο money piece.

Δες παρακάτω, πολλές ιδέες για κάραμελ μπαλαγιάζ σε μακριά αλλά και κοντά μαλλιά, με root shade ή ombre άκρες, που σίγουρα θα σε πείσουν να τολμήσεις την αλλαγή. Ακόμη, εάν προτιμήσεις τις μπαλαγιάζ ανταύγειες, σκέψου να δοκιμάσεις και ένα layering κούρεμα που θα δώσει υφή και κίνηση στα μαλλιά σου και θα αναδείξει το νέο σου χρώμα ακόμα περισσότερο.

Advertisements