Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Casual Chic Looks Με Πράσινο Χρώμα Για Την Εβδομάδα

Casual chic looks με πράσινο χρώμα για την εβδομάδα - The Cover

Δες τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα casual chic looks με πράσινο χρώμα για την εβδομάδα που ξεκίνησε και πάρε ιδέες και έμπνευση

Είναι το πράσινο το αγαπημένο σου χρώμα; Αυτή τη σεζόν, είναι σίγουρα και το δικό μας αλλά και των περισσότερων influencers. Ήδη έχουμε κάνει αφιερώματα στις πράσινες τσάντες που οι influencers κρατούν non-stop και σήμερα σου προτείναμε και τα πιο εντυπωσιακά πράσινα μανικιούρ για να υιοθετήσεις τώρα.

Με αυτό το αφιέρωμα, θα συμπληρώσουμε τα “πράσινα” look σου, καθώς βλέπουμε τόσο μα τόσο πολύ πράσινο στο instagram που δεν γίνεται να μείνουμε ανεπηρέαστες. Οι αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ με αυτό το χρώμα, είναι σαφώς το λευκό, το μαύρο και οι γήινες, ενώ επίσης μπορείς να κάνεις πολύ εντυπωσιακό colorblocking με μοβ και πορτοκαλί.

Τώρα, επειδή ακόμη δεν έχει ανοίξει η εστίαση, όλα τα looks που σου προτείνουμε σε αυτή την στήλη κινούνται στην casual chic φιλοσοφία και μπορούν να φορεθούν σε διάφορες άλλες δραστηριότητες.

ALSO READ: Cool Τρόποι Να Φορέσεις Μαντήλι Τώρα

Δες παρακάτω τα casual chic looks με πράσινο χρώμα, που μας τράβηξαν την προσοχή και μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις το The Cover στο Facebook για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες: