Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Casual Chic Looks Για Να Φορέσεις Μέχρι Το Τέλος Του Χειμώνα

Casual chic χειμωνιάτικα looks για το υπόλοιπο του χειμώνα, με cozy χειμερινά κομμάτια και αρκετά layers για τις τελευταίες κρύες μέρες

Οι εκπτώσεις σιγά-σιγά φτάνουν στο τέλος τους και ο χειμώνας μαζί τους.

Εκτός φυσικά και των εξόδων μας από το σπίτι, που όλο και πληθαίνουν η περίοδος των εκπτώσεων είναι σίγουρα ένα ακόμη κίνητρο.

Και μπορεί οι βόλτες μας στα μαγαζιά να μην είναι όπως παλιά -όταν μπαίναμε σε ένα εμπορικό μέρα και βγαίναμε νύχτα- αλλά μια βόλτα για να αγοράσουμε κάτι εκπτωτικό θα την κάνουμε, αφού τώρα θα βρούμε και τα μεγαλύτερα ποσοστά εκπτώσεων.

Και για να κάνουμε αυτή την μικρή βόλτα και όλες μας τις χαλαρές εξόδους, θα φορέσουμε τα πιο σικ και άνετα layering κομμάτια που διαθέτουμε.

Ο καιρός άλλωστε παρόλο που δείχνει λίγο πιο ανοιξιάτικος, ακόμη επιβάλει αμιγώς χειμωνιάτικα κομμάτια όπως μακριά παλτό, teddy jackets, cozy πλεκτά πουλόβερ, ζιβάγκο, hoodies και αξεσουάρ που θα μας κρατήσουν πιο ζεστές.

ALSO READ: Τι Να Φορέσεις Όταν Χιονίζει

Δες παρακάτω, casual chic χειμωνιάτικα looks για να πάρεις έμπνευση και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

  • Casual chic χειμωνιάτικα looks για το υπόλοιπο του χειμώνα - The Cover (10)
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται