Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακά Looks Με Αλλαγή Τόνου Σε Ξανθά Μαλλιά

Αλλαγή τόνου σε ξανθά μαλλιά - The Cover

Αλλαγή τόνου σε ξανθά μαλλιά: looks που θα σε εντυπωσιάσουν και σίγουρα θα σε κάνουν να σκεφτείς καλά ποιος τόνος σου ταιριάζει πριν επισκεφθείς πάλι το κομμωτήριο

Το να πετύχεις τον σωστό τόνο ξανθού για σένα εξαρτάται από πολλά πράγματα. Την φυσική βάση των μαλλιών σου, την τεχνητή βάση των μαλλιών σου αν τα βάφεις, τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν και σίγουρα την τεχνική που θα χρησιμοποιήσει η hair colorist για την περίπτωση σου.

Πολλές μπορεί να καταλήξουν με αρκετά κόκκινους τόνους, άλλες με ένα ξανθό που δεν ταιριάζει με την επιδερμίδα τους κ.ο.κ. Έτσι, λοιπόν διαπιστώνουμε πως το να πετύχεις το τέλειο ξανθό σίγουρα δεν είναι εύκολο και πολλές φορές μπορεί απλά να απαιτεί να το σκουρύνεις λίγο για να σου ταιριάζει και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου. Εάν λοιπόν, σκέφτεσαι πως το ξανθό στα μαλλιά σου δεν σου ταιριάζει και εξετάζεις την πιθανότητα να γυρίσεις στο φυσικό σου, ξανασκέψου το. Μπορεί να σου ταιριάζει το χρώμα, αλλά όχι ο τόνος και αυτό θα το καταλάβεις βλέποντας παρακάτω κάποιες γυναίκες να μεταμορφώνονται μόλις βρίσκουν τον σωστό τόνο.

Συμβουλέψου τον οδηγό μας: 16 Αποχρώσεις Ξανθού Για Να Βρεις Αυτή Που Σου Ταιριάζει

Είτε λοιπόν μιλάμε για ένα color correction, είτε για ένα ρεφλέ που θα αφαιρέσει τους ανεπιθύμητους τόνους, είτε για ένα reverse balayage που θα προσθέσει σκούρους τόνους όπου χρειάζεται, αυτές οι διορθώσεις ξανθού που θα δεις παρακάτω, αποδεικνύουν οτι αν βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει, το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

ALSO READ: Ξανθά Πλατινέ Μπαλαγιάζ Που Θα Ερωτευτείς

Δες παρακάτω τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές τόνου σε ξανθά μαλλιά και μη ξεχάσεις να κάνεις follow τη σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by IGOR KHONIN (@igorkhonin)