Εδώ Θα Βρεις Την Μεγαλύτερη Ποικιλία Σε Οικονομικά Σκουλαρίκια

Μιλάμε για αμέτρητες επιλογές.

Εάν τρέφεις κι εσύ ατελείωτη αγάπη και θαυμασμό για το αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο αλλά και το outfit σου, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος για να μάθεις πώς μπορείς με λίγα χρώματα να εμπλουτίσεις την συλλογή σου από σκουλαρίκια.

Σκουλαρίκια με κλιπς, σκουλαρίκια από ρητίνη, chandelier σκουλαρίκια, σκουλαρίκια με στρας, πρωτότυπα και άλλα ίδια με αυτά που βρίσκεις σε γνωστές αλυσίδες. Η ποικιλία που θα βρεις σε αυτό το κατάστημα όχι μόνο ξεπερνάει κάθε προσδοκία από άποψη σχεδίων και επιλογών, αλλά και από άποψη τιμών. Εάν σκεφτείς πως αρκετά από αυτά που θα δεις παρακάτω, τα έχουμε εντοπίσει σε μεγάλες αλυσίδες στις δεκαπλάσιες τιμές, τότε σίγουρα θα προτιμήσεις να τα αγοράσεις και εσύ από εκεί που τα αγοράζουμε και εμείς. Αναφερόμαστε στο κινέζικο Aliexpress, ένα πολυκατάστημα που φιλοξενεί αμέτρητους εμπόρους από Κίνα, οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους προς πώληση σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην ουσία μια πλατφόρμα φιλοξενίας πωλητών.

Σίγουρα ακούγονται πολλά για το online shopping από Κινέζικα καταστήματα και τα περισσότερα από αυτά που ακούγονται, δυστυχώς ισχύουν. Μην τρομάζεις όμως, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα το έχουμε δοκιμάσει και μπορούμε με ασφάλεια να σου πούμε, πως αν δεν φτάσουν τα σκουλαρίκια στην πόρτα σου, σίγουρα θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω, αφού σου παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν λάβεις την παραγγελία σου μέσα σε 60 ημέρες. Επιπλέον, εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τον πωλητή και να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω.

ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ

Στα συν, σίγουρα μπορούμε να συγκαταλέξουμε το χαμηλό κόστος, την απίστευτα μεγάλη ποικιλία, τα πραγματικά reviews των αγοραστών σε κάθε προϊόν μαζί με αληθινές φωτογραφίες που ποστάρουν οι αγοραστές -όπως πχ.εμείς- μέσω των reviews, ώστε να διαπιστώσεις πόσο ανταποκρίνεται το προϊόν στην περιγραφή του, πριν να το αγοράσεις. Ένα επιπλέον συν, είναι τα δωρεάν μεταφορικά που μπορείς να επιλέξεις για κάθε παραγγελία.

Στα πλην, σίγουρα συγκαταλέγεται η μακρά περίοδος αποστολής από Κίνα στην χώρα μας. Ανάλογα τον πωλητή, η παράδοση του πακέτου σου μπορεί να κυμανθεί έως και τις 60 ημέρες. Εάν έχεις παραγγείλει ξανά από Κίνα, είσαι σίγουρα εξοικειωμένη με τους χρόνους παράδοσης, οπότε δεν σε εκπλήσσει. Ακόμη ένα πλην, είναι πως μπορεί να γλιτώνεις μεταφορικά, αλλά για κάθε παραγγελία σου η τράπεζα μπορεί να χρεώσει 1 δολάριο για μετατροπή συναλλάγματος.

Στο τέλος, τα ζυγίζεις και απλά αποφασίζεις αν αξίζει να περιμένεις τόσο για να αγοράσεις σε πολύ καλύτερες τιμές, προϊόντα που βρίσκεις σε Zara, Mango, H&M κτλ.

Σκουλαρίκια με κλιπς για αυτιά χωρίς τρύπες $1.89


Σκουλαρίκια κρίκοι από ρητίνη σε διάφορα χρώματα $2.33


Σκουλαρίκια με στρας $3.51


Μακριά σκουλαρίκια με πέρλες $1.89

Κοινοποιήστε!