Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μανικιούρ Με Glitter Για Τις Γιορτές

Σικ μανικιούρ με γκλίτερ - The Cover

Νύχια με γκλίτερ: δες τα πιο εντυπωσιακά, σικ και εύκολα σχέδια που εντοπίσαμε για να κάνεις μόνη σου στις γιορτές.

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, σίγουρα η διάθεση μας ανεβαίνει και η επιθυμία για λάμψη μεγαλώνει.

Εκτός από τα εύκολα βραδινά χτενίσματα για τις γιορτές, μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερα πράγματα για να φροντίσεις τον εαυτό σου, χωρίς την βοήθεια ειδικών.

Ένα από αυτά είναι και το γιορτινό μανικιούρ. Και επειδή φέτος χρειαζόμαστε περισσότερη λάμψη από ποτέ, σήμερα σας έχουμε πολλές εντυπωσιακές προτάσεις για νύχια με γκλίτερ. Ναι, το παλιό, καλό, πατροπαράδοτο γκλίτερ που έχει επανέλθει στις τάσεις.

Οι προτάσεις που εντοπίσαμε, όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου παρακάτω, είναι πάρα πολύ σικ και εντυπωσιακές και είμαστε σίγουρες πως θα αρέσουν και στις πιο δύσπιστες -ταγμένες στο ολόμαυρο νύχι- αφού κάποια από αυτά είναι και αρκετά διακριτικά. Επιπλέον, αν πιάνουν έστω λίγο τα χεράκια σου, με ένα glitter βερνίκι θα καταφέρεις να τα πετύχεις και μόνη σου στο σπίτι.

Χωρίς περισσότερα λόγια λοιπόν, δες τα πιο σικ μανικιούρ με γκλίτερ που εντοπίσαμε. μη ξεχάσεις να δεις και άλλες ιδέες για μανικιούρ για τις γιορτές και ακολούθησε μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Αν θέλεις κι άλλα εύκολα σχέδια για να πειραματιστείς, διάβασε: Εύκολα Μανικιούρ Για Να Κάνεις Μόνη Σου.