Μανικιούρ Με Glitter Για Τις Γιορτές

Κοινοποιήστε!

Μανικιούρ με γκλίτερ: δες τα πιο εντυπωσιακά, σικ και εύκολα σχέδια που εντοπίσαμε για να κάνεις μόνη σου στις γιορτές.

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, σίγουρα η διάθεση μας ανεβαίνει -όσο γίνεται…με αυτά που γίνονται- και η επιθυμία για λάμψη μεγαλώνει. Ok, σίγουρα το ρεβεγιόν θα διαφέρει πολύ από κάθε άλλη χρονιά, αλλά κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να λάμψουμε ακόμη και μέσα στο σπίτι, εννοείται πως θα τα κάνουμε.

Ένα από αυτά λοιπόν, είναι…τι άλλο; Το μανικιούρ μας. Και επειδή φέτος χρειαζόμαστε περισσότερη λάμψη από ποτέ, σήμερα σας έχουμε πολλές εντυπωσιακές προτάσεις για μανικιούρ με γκλίτερ. Ναι, το παλιό, καλό, πατροπαράδοτο γκλίτερ.

Οι προτάσεις που εντοπίσαμε, όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου παρακάτω, είναι πάρα πολύ σικ και εντυπωσιακές και είμαστε σίγουρες πως θα αρέσουν και στις πιο δύσπιστες -ταγμένες στο ολόμαυρο νύχι- αφού κάποια από αυτά είναι και αρκετά διακριτικά. Επιπλέον, αν πιάνουν έστω λίγο τα χεράκια σου, με ένα glitter βερνίκι θα καταφέρεις να τα πετύχεις και μόνη σου στο σπίτι.

Χωρίς περισσότερα λόγια λοιπόν, δες τα πιο σικ μανικιούρ με γκλίτερ που εντοπίσαμε. μη ξεχάσεις να δεις και άλλες ιδέες για μανικιούρ για τις γιορτές και ακολούθησε μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Αν θέλεις κι άλλα εύκολα σχέδια για να πειραματιστείς, διάβασε Mani Monday: Εύκολα Μανικιούρ Για Να Κάνεις Μόνη Σου.

Κοινοποιήστε!