Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Mani Monday: Χριστουγεννιάτικα Μανικιούρ

Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ

Δες τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για να πάρεις ιδέες και να φέρεις το πνεύμα των εορτών στα νύχια σου.

Τίποτα δεν μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων περισσότερο, από το να στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι μας, ακούγοντας χριστουγεννιάτικη μουσική, μέσα σε ένα ζευγάρι cosy πιτζάμες.

Ένα ακόμη πράγμα όμως που μπορεί πραγματικά να ανεβάσει την εορταστική διάθεση, είναι ένα fun μανικιούρ προς τιμήν της «πιο υπέροχης εποχής του χρόνου».

Ανάμεσα σε όλα τα χρώματα βερνικιών νυχιών όπως το βαθύ κόκκινο, το σκούρο πράσινο, το λευκό του χειμώνα και το παγωμένο μπλε, τα χρυσά glitter και όλα τα εορταστικά σύμβολα, υπάρχουν τόνοι έμπνευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο μοτίβο.

Σκέψου όλα όσα έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα: γκι, έλατα, στολίδια, χιονονιφάδες, χιονάνθρωπους, καρό μοτίβα, glitter, αστέρια και άλλα πολλά αντικείμενα που είναι συνυφασμένα με τις γιορτές.

Για να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων και στα νύχια σας πριν από τις 25 Δεκεμβρίου, συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για χριστουγεννιάτικα σχέδια.

ALSO READ: Τα Πιο Εντυπωσιακά Μανικιούρ Με Εφέ Μαρμάρου

Εάν ακόμη δεν πείθεσαι να υιοθετήσεις κάτι τόσο funky για τις εξόδους, ρίξε μια ματιά και μπορεί να πειστείς πως όπως λένε “η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις βαρετά νύχια”.

Δες τα πιο χαρούμενα Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.