Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Tutorials Για Εύκολα Χτενίσματα Με Κλάμερ

Χτενίσματα με κλάμερ - The Cover

Συγκεντρώσαμε τα πιο εύκολα tutorials για να κάνεις μόνη σου, πολύ γρήγορα τα πιο stylish χτενίσματα με κλάμερ

Όπως σίγουρα έχεις παρατηρήσει μέχρι τώρα, τα περίφημα 90s κλάμερ ή αλλιώς banana clips, έχουν επιστρέψει παταγωδώς. Και φυσικά, δεν είναι το μόνο 90s hair trend που έχει επιστρέψει, καθώς scrunchies, mermaid hair, banana buns, rogue ανταύγειες, είναι όλα cult hair trends, βγαλμένα από την καρδιά της grunge δεκαετίας.

Όσον αφορά τα κλάμερ, για να είμαστε ειλικρινείς, ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί εξαφανίστηκαν. Είναι άνετα, σε βοηθούν άπειρα στην καθημερινότητα και πλέον είναι ευρέως αποδεκτά ως αξεσουάρ ακόμη και για βραδινά looks. Η Bella Hadid και η Hailey Bieber έχουν σίγουρα αποθεώσει αυτό το αξεσουάρ σε διάφορες εμφανίσεις τους, καθημερινές, βραδινές, επίσημες και μη.

Τα σχέδια στα οποία θα το βρεις, ποικίλουν. Απλά και μαύρα, ταρταρούγα, σχέδια με εφέ μαρμάρου, μεταλλικά και άλλα πολλά, στο εμπόριο θα βρεις πραγματικά αμέτρητα. Επειδή είναι ένα trend που μας αρέσει ιδιαιτέρως, σήμερα σου προτείνουμε 5 tutorials για εύκολα χτενίσματα με κλάμερ, γιατί σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.