Το Τελευταίο Nail Trend Ταιριάζει Με Τον Άστατο Καιρό

Νύχια με σύννεφα: το τελευταίο nail trend που εντοπίσαμε στο Instagram

Το τελευταίο nail trend ταιριάζει με τον άστατο, βροχερό καιρό των ημερών…όχι όμως και με την διάθεση μας. Αν και προς στιγμήν στερούμαστε θάλασσας και διακοπών, το γεγονός πως ο Ιούλιος είναι μπροστά μας και η εστίαση που άνοιξε, διατηρούν της διάθεση μας -προς το παρόν- στα ύψη.

Πίσω στο θέμα μας, το trend που βλέπουμε παντού στο Instagram δεν είναι άλλο από τα νύχια με σύννεφα. Ναι, καλά διάβασες, αν και τα μανικιούρ με στοιχεία της φύσης δεν είναι κάτι καινούριο, τα χαριτωμένα συννεφάκια που έξυπνα ενσωματώνονται σε βάσεις με ηλιοβασιλέματα και άλλα φανταστικά σχέδια που θα δεις παρακάτω, είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο.

Μαζί με τα νύχια με ματάκι, είναι σίγουρα τα πιο fun nail trends της σεζόν, αν και κρατάμε την ανάσα μας μέχρι να δούμε τι άλλο επιφυλάσσει αυτό το καλοκαίρι. Στο τέλος του άρθρου, θα βρεις και ένα πολύ ωραίο tutorial για να δεις πώς γίνονται αυτά τα συννεφάκια, σε περίπτωση που θέλεις να το δοκιμάσεις και μόνη σου.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Κοινοποιήστε!