Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το Massive Hairtrend Που Μας Διχάζει

Colorblocking στα μαλλιά - The Cover

Colorblocking στα μαλλιά: το must see hair trend της νέα σεζόν, σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές που σίγουρα εντυπωσιάζουν.

Τα hair color trends του 2021, έχουν μια τάση προς την εκκεντρικότητα και ένα νέο trend που έχει ξεπηδήσει από το Instagram -που αλλού- είναι η νέα μεγάλη τάση, που βλέπουμε να γιγαντώνεται. Τα posts από τις καλύτερες hair stylists του κόσμου, είναι ήδη αμέτρητα και οι παραλλαγές της τάσης αυξάνονται με ταχύτατο ρυθμό.

Μιλάμε για το colorblocking trend, που συνδυάζει χρωματικές αντιθέσεις σε μεγάλα τμήματα των μαλλιών. Τώρα, αν και γενικά είμαστε των αλλαγών και των τάσεων, η συγκεκριμένη τάση ομολογούμε πως μας έχει διχάσει. Είναι σίγουρα τολμηρό και εντυπωσιακό και σίγουρα δεν μπορούν να το υποστηρίξουν όλες. Πάραυτα, κάποια από αυτά τα colorblocking hair looks, είναι αρκετά “φορέσιμα” και σίγουρα τραβούν τα βλέμματα. Μια τέτοια τάση βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα παραμείνει, -καθώς μπορεί να είναι και συνέπεια της παγκόσμιας καραντίνας- οπότε θα σε συμβουλεύαμε να το σκεφτείς λίγο καλύτερα, αν στιγμιαία ενθουσιάστηκες.

Δες παρακάτω μερικές από τις παραλλαγές αυτές και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Facebook για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. PEEK-A-BOO ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Αυτού του είδους οι ανταύγειες, ξεπροβάλλουν από τα πλαϊνά ή από πίσω και κάνουν αρκετή διαφορά, χωρίς να επεμβαίνουν πολύ στο συνολικό χρώμα των μαλλιών σου.

#2. COLORBLOCKING

Το αυθεντικό colorblocking hair trend είναι αυτό. Ένα χρώμα ξεπροβάλλει μέσα από ένα άλλο και δημιουργεί μια εντυπωσιακή διχρωμία.

#3. COLORBLOCKING FACE FRAME

Μην το μπερδεύεις με το money piece που είναι οι ανταύγειες που επίσης πλαισιώνουν το πρόσωπο, αλλά είναι πολύ κοντά τονικά με το υπόλοιπο κεφάλι και έτσι μοιάζουν φυσικές. Το colorblocking face frame δημιουργεί μεγάλη αντίθεση με το υπόλοιπο χρώμα και μπορεί να διαφέρει πολύ και σε πλάτος.

#4. COLORBLOCKING PANELS

Colorblocking σε όλο το κεφάλι με panels, τα οποία στην κομμωτική είναι τα ίσια τμήματα μαλλιών. (Όπως επιλέγονται τμήματα για τις ανταύγειες, αλλά χωρίς τον ζιγκ ζαγκ διαχωρισμό)