3 Δημιουργικά Makeup Look Με Χρώμα Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Έχοντας μπει σε mood διακοπών, η διάθεση μας ζητάει χρώμα και δημιουργικά makeup look. Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι και ένα από τα μεγάλα trends της σεζόν και οι κορυφαίοι των makeup artists μας χαρίζουν διαρκώς έμπνευση και νέες ιδέες για να δοκιμάσουμε ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς.

Δες παρακάτω 3 ισορροπημένα makeup looks με χρώμα που μας εντυπωσίασαν και δες με ποια προϊόντα μπορείς να τα αντιγράψεις.

Για αυτό το look θα χρειαστείς: την παλέτα σκιών Alyssa Edwards x Anastasia Beverly Hills (£46) , την παλέτα σκιών Riviera Eye της Anastasia Beverly Hills (£46) και το Wet Cherry Lip Gloss από την Lime Crime στην απόχρωση Extra Poppin‘ (£16)


Για αυτό το look θα χρειαστείς: την παλέτα σκιών Venus XL από την Lime Crime (£56), την σκιά Super Shock Pigment στην απόχρωση Monkey Business από την Colourpop ($3.60), την highlighter παλέτα HI-LITE Opals από την Lime Crime (£34) και για τα χείλη και το υγρό κραγιόν Plushies από την Lime Crime στην απόχρωση Milk Tea (£18).


Για αυτό το look θα χρειαστείς: την παλέτα σκιών Venus III από την Lime Crime (£34), την highlighter παλέτα HI-LITE Opals από την Lime Crime (£34), για τα χείλη το lip gloss candy slick από την NYX στην απόχρωση Sugarcoated Kiss (3,05€).

Κοινοποιήστε!