Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τρικ μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις με το κονσίλερ

4 τρικ μακιγιάζ με κονσίλερ που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις κι εσύ, για να τελειοποιείς το μακιγιάζ σου

Υπάρχουν τα ρουζ, τα bronzer, τα highlighter, που είναι όλα αγαπημένα καλλυντικά, αλλά υπάρχει και το κονσίλερ που κατέχει την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο μακιγιάζ μας.

Το κονσίλερ, είναι το πιο εύχρηστο προϊόν μακιγιάζ αλλά και το πιο απαραίτητο. Όχι μόνο για τους μαύρους κύκλους ή για να καλύψεις ατέλειες και δισχρωμίες, αλλά και για κάποια τρικ μακιγιάζ που θα τελειοποιήσουν το κάθε makeup look σου. Δες παρακάτω, 4 τρικ μακιγιάζ με κονσίλερ, που ίσως δεν έχεις εφαρμόσει μέχρι τώρα.

#1. Contouring

Το contouring -aka οι φωτοσκιάσεις- δεν γίνεται μόνο με πιο σκούρους τόνους από την επιδερμίδας σου αλλά και με πιο φωτεινούς. Όπως θα χρησιμοποιήσεις τους σκουρότερους τόνους για να δημιουργήσεις σκιές, έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το κονσίλερ σου για να δώσεις φως όπου χρειάζεται, αφού είναι πιο φωτεινό από τον τόνο της επιδερμίδας σου. Ένα πολύ συνηθισμένο σημείο όπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είναι στο τόξο του άνω χείλους, για να τα κάνεις να φαίνονται πιο σαρκώδη, αλλά και για να καθορίσεις το σχήμα τους.

#2. Primer/Βάση σκιών

Αν δεν έχεις primer ή κάποια βάση για τα μάτια, το κονσίλερ σου είναι η καλύτερη επιλογή. Θα δώσει ομοιόμορφο τόνο στα βλέφαρα, ώστε να έχεις τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή σκιών.

#3. Corrector

Ένα κονσίλερ και ένα λεπτό πινέλο, μπορεί να διορθώσει τα λάθη στο μακιγιάζ, χωρίς να μουντζουρωθείς και χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Μάσκαρα που μουντζούρωσε το βλέφαρο, eyeliner που ξέφυγε, lip liner που βγήκε πιο έξω κτλ.

#4. Brow shaping

Ίσως έχεις δει τα αμέτρητα βίντεο για μακιγιάζ φρυδιών, που χρησιμοποιούν το κονσίλερ για να καθορίσουν το σχήμα των φρυδιών. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο! Αφού έχεις γεμίσει τα φρύδια με μια απόχρωση πολύ κοντά στο φυσικό σου, πάρε μικρή ποσότητα κονσίλερ με ένα λεπτό πινελάκι και καθόρισε το περίγραμμα των φρυδιών για να τα τελειοποιήσεις. Δες τα καλύτερα concealer για κάθε budget.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται