Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μπαλαγιάζ Με Αντιθέσεις Τόνων: 13 Looks Για Να Πάρεις Ιδέες

Μπαλαγιάζ με αντιθέσεις

Μπαλαγιάζ με αντιθέσεις τόνων: 13 hairlooks για να πάρεις έμπνευση και να λύσεις το πρόβλημα της γρήγορης επανεμφάνισης της ρίζας

Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο λατρεύουμε το μπαλαγιάζ -όπως σίγουρα έχεις καταλάβει από τα αμέτρητα αφιερώματα- είναι γιατί μπορεί να δώσει πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων, τεχνικών και τοποθετήσεων της βαφής είναι απεριόριστοι, για αυτό και μπορείς να αποκτήσεις ένα πολύ ξεχωριστό look, που δεν θα το συναντάς συχνά. Σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό κούρεμα που ταιριάζει στο πρόσωπο σου, μπορείς πραγματικά να έχεις ένα look υπογραφή.

Σήμερα, θα σου προτείνουμε 13 μπαλαγιάζ με αντιθέσεις τόνων, -τα αγγλιστί λεγόμενα contrast balayage- που δημιουργούν πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είτε μιλάμε για ένα face balayage, είτε για μπαλαγιάζ με διάσταση, είτε για μπαλαγιάζ ombre, θα διαπιστώσεις πως οι αντιθέσεις στους τόνους μπορούν να κάνουν πολύ εύκολο το blending μεταξύ φυσικής βάσης και μπαλαγιάζ. Έτσι, γίνεται και πολύ πιο ομαλή η χρωματική ανάπτυξη των μαλλιών και τα διαστήματα μεταξύ των επισκέψεων σου στο κομμωτήριο…διευρύνονται. Γιατί αργά ή γρήγορα το φυσικό σου θα ξανακάνει την εμφάνιση του και σίγουρα δεν θέλεις μια έντονη ρίζα.

Κάνε scroll μέχρι το τέλος για να τα δεις όλα και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά!

View this post on Instagram

A post shared by Jonathan Lin (@jonathan_colors)

https://www.instagram.com/p/CInPJ_TA5u-/

Ημ. αρχ. δημ. 7/3/2021