Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ψυχρά Μπαλαγιάζ Για Την Άνοιξη

Ψυχρά μπαλαγιάζ - The Cover

Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά ψυχρά μπαλαγιάζ για ξανθιές και μελαχρινές, για να κάνετε ένα ανοιξιάτικο refresh στο χρώμα σας

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία στυλ που μπορεί να προέλθει από διάφορες τεχνικές του μπαλαγιάζ καθώς και ένας ατελείωτος συνδυασμός τόνων και χρωμάτων που μπορούν να εφαρμοστούν. Επιπλέον, το μπαλαγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε χρώμα, μήκος ή τύπο μαλλιών και να μεταμορφώσει το look σας από χειμωνιάτικο σε καλοκαιρινό και το αντίστροφο.

Αν και οι περισσότερες επιθυμούν να σκουραίνουν ελαφρώς το φθινόπωρο και να ανοίγουν και πάλι τα μαλλιά τους λίγο πριν το καλοκαίρι, καμιά φορά μπορεί να μην χρειάζεται ντεκαπάζ για ένα ανοιξιάτικο refresh. Ιδίως αν κάνατε το τελευταίο σας μπαλαγιάζ πρόσφατα, ίσως το μόνο που χρειάζεται να είναι ένα ρεφλέ σε ψυχρούς τόνους. Μπορεί δηλαδή από ζεστό ξανθό να θέλετε τώρα κάτι πιο ψυχρό και για αυτό σίγουρα δεν χρειάζεται ένα νέο μπαλαγιάζ.

Ακόμη, αν έχουν μακρύνει αρκετά τα μαλλιά σας από το τελευταίο σας μπαλαγιάζ, μπορεί να χρειάζεστε απλά μερικά babylights στην ρίζα για να σπάσει η βάση και έπειτα ένα ρεφλέ για να εξουδετερωθούν οι ζεστοί τόνοι που έχουν αποκαλυφθεί. Όποια και αν είναι η περίπτωση σας, το σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα, οι ψυχροί ξανθοί τόνοι έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από τους ζεστούς.

Για αυτό και έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη ποικιλία από ψυχρά μπαλαγιάζ looks, καθώς πριν την αλλαγή εποχής οι περισσότερες θέλουμε να φρεσκάρουμε το look μας. Αν το συνδυάσετε και με ένα κούρεμα που θα δώσει υφή στα μαλλιά σας, χωρίς να αλλάξει ριζικά το look σας, τότε σίγουρα η ανανέωση που θα νιώσετε θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ALSO READ: Τα Πιο Ωραία Ombre Balayage Για Να Πάρεις Έμπνευση

Από σαντρέ κατάξανθα και ασημί μέχρι dirty blondes και ψυχρά mushroom καστανά, αυτά είναι τα ψυχρά μπαλαγιάζ που σου προτείνουμε για την επερχόμενη σεζόν. Δες τα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CLXhGqOhJnN/