Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Ωραιότερα Χάλκινα Μπαλαγιάζ Για Να Ξεχωρίζεις Παντού

Τα ωραιότερα χάλκινα μπαλαγιάζ - The Cover

Χάλκινα μπαλαγιάζ: συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα hair looks για να ξεχωρίζεις παντού

Το χάλκινο και το κόκκινο μπορεί να μην είναι οι δημοφιλέστερες αποχρώσεις για το καλοκαίρι, αλλά είναι σίγουρα άκρως εντυπωσιακές. Η πεποίθηση που κυριαρχεί πως το χάλκινο είναι το χρώμα του φθινοπώρου, μας βρίσκει άκρως αντίθετες, καθώς όλες αυτές οι αποχρώσεις κάνουν τέλεια αντίθεση με το καλοκαιρινό μαύρισμα.

Επιπλέον, τα χάλκινα μαλλιά δείχνουν πολύ εντυπωσιακά επάνω σε λευκά και μαύρα ρούχα, καθώς επίσης και με αντίθετα χρώματα όπως το πράσινο και το γαλάζιο.

Βέβαια, ένα χάλκινο μπαλαγιάζ και μια χάλκινη βαφή γενικότερα, μπορεί να χρειάζεται λίγη παραπάνω συντήρηση από ένα ξανθό χρώμα, ιδίως το καλοκαίρι που λόγω της θάλασσας, του ήλιου και του συχνού λουσίματος, το χρώμα τείνει να ξεθωριάζει γενικότερα.

Εάν μάλιστα έχεις φυσική σκούρα βάση, το ρεφλέ θα πρέπει να μπει σε σταθερό πρόγραμμα για να έχεις συνεχώς ένα τέλειο χρώμα στα μαλλιά σου. Επίσης, θεραπείες αναδόμησης όπως το Olaplex, είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να ανακάμψουν από τις τεχνικές διεργασίες.

Συμπερασματικά, είτε σε καστανή βάση, είτε σε φυσική κόκκινη, τα χάλκινα μπαλαγιάζ μπορούν να δείξουν υπέροχα και σίγουρα διαφορετικά και πιο πρωτότυπα από τα συνηθισμένα ξανθά ή κάραμελ μπαλαγιάζ που βλέπουμε πολύ περισσότερο.

Εάν λοιπόν είναι κάτι που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις, είμαστε σίγουρες πως θα πειστείς από τα πολύ εντυπωσιακά χάλκινα μπαλαγιάζ που εντοπίσαμε στους λογαριασμούς των κορυφαίων hair stylists του Instagram.

Δες τα όλα παρακάτω και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Μελί μπαλαγιάζ σε φυσική χάλκινη βάση


#2. Ξανθό φραουλί σε φυσική χάλκινη βάση


#3. Πορτοκαλί μπαλαγιάζ σε φυσική χάλκινη βάση


#4. Ginger balayage σε σκούρα βάση


#5. Χάλκινο μπαλαγιάζ σε μαύρη βάση


#6. Μπαλαγιάζ με χάλκινους και πλατινέ τόνους


#7. Μπαλαγιάζ με χάλκινους και κόκκινους τόνους σε μαύρη βάση