Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Cosmic Nails: νύχια εμπνευσμένα από τον έναστρο ουρανό

Cosmic nails

Συγκεντρώσαμε δέκα φανταστικές ιδέες για κοσμικά νύχια με αστέρια και άλλα ουράνια σώματα, για μανικιούρ με ρομαντική διάθεση

Μετά από την άκρως εντυπωσιακή Αυγουστιάτικη πανσέληνο, δεν υπάρχει τίποτα πιο σχετικό από ένα μανικιούρ με κοσμικά στοιχεία, όπως είναι το φεγγάρι, τα αστέρια και τα ουράνια σώματα γενικότερα. Είναι ένα θέμα ρομαντικό, αστείρευτο σε συνδυασμούς με σχέδια και χρώματα και αρκετά ενδιαφέρον για να δώσει ιδιαίτερο στυλ στο καθημερινό μανικιούρ μας.

Τα αστέρια άλλωστε, ανέκαθεν είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα και μοτίβα της μόδας και της ομορφιάς. Σκέψου πόσα διαφορετικά cosmic μοτίβα έχεις δει στην μόδα, ενώ ακόμη και στο μακιγιάζ τα αστέρια έχουν αποτελέσει πολλές φορές, διακοσμητικό στοιχείο. Συνεπώς, δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν το επίκεντρο ακόμη και σε ένα μανικιούρ, αφού οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Όπως θα δεις παρακάτω, είναι ένα θέμα που εμπνέει πολύ και τις nail artists για αυτό και βρήκαμε αρκετές διαφορετικές ιδέες στους insta λογαριασμούς τους. Από απλά χρυσά αυτοκόλλητα αστέρια, μέχρι ολόκληρα τοπία ζωγραφισμένα στην επιφάνεια του νυχιού, ετοιμάσου να πας…μια βόλτα στα αστέρια.

#1. Χρυσά αστέρια σε nude βάση

#2. Πολύχρωμα αστέρια σε nude βάση

#3. Νύχια με χρυσά αστέρια σε λευκή βάση

#4. Mix’n’match σχέδια σε λευκή βάση

#5. Σχέδια ουρανός με αστέρια με μπλε glitter

#6. Λαδί αποχρώσεις και 3D αστέρια και φεγγάρια

#7. Χρυσά 3D αστέρια σε μάτ και glossy σκούρα μπλε νύχια

#8. Τοπίο με 3D διακοσμητικά

Νύχια με αστέρια και ουράνια στοιχεία - The Cover
a.g.n.e_nails

#9. Nude βάση με μπλε tips και λευκά αστέρια

#10. Ασπρόμαυρα νύχια με αστέρια