4 Δημιουργικά Look Με Eyeliner Για Να Ξεφύγεις Από Τα Συνηθισμένα

Εάν το κλασικό eyeliner look, δεν σου είναι αρκετό, εάν θέλεις να πας τις makeup ικανότητες σου σε άλλο επίπεδο ή αν απλά θες να πειραματιστείς με νέα looks, τότε σου έχουμε 4 δημιουργικά και διαφορετικά eyeliner looks, που μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις.
#1. Double under eye-liner
Double line under the eyes
@shesintheglow

Μια διπλή γραμμή με δύο μεταλλιζέ αποχρώσεις, είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό party look. Κράτα το υπόλοιπο μακιγιάζ φυσικό και μίνιμαλ, ώστε να ξεχωρίσει το graphic look σου.

Urban Decay water resistant longwear liquid eye liner metallic cuff

Urban Decay αδιάβροχο μεταλλιζέ eye liner metallic απόχρωση cuff  19.95€

Urban Decay water resistant longwear liquid eye liner metallic goldrush

Urban Decay αδιάβροχο μεταλλιζέ eye liner απόχρωση goldrush 19.95€


 

#2. Double wing eyeliner

Double wing eyeliner

Με τρία βήματα, μπορείς να αποκτήσεις αυτό το εντυπωσιακό look. Με το ειδικό πινέλο εφαρμογής eyeliner, τράβηξε ένα κλασικό cat-eye στο κινητό βλέφαρο. Έπειτα, από το κέντρο της κόρης του ματιού, δημιούργησε ένα αντίστροφο cat-eye στο κάτω βλέφαρο. Μη απαραιτήτως, μπορείς να τραβήξεις αυτή την γραμμή μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού.

High Definition Duo Gel liner 25.95€


 

#3. Double liner
Double eyeliner electric blu
@makenziewilder

Ένα διπλό eyeliner στο κινητό βλέφαρο, με δύο αντιφατικές αποχρώσεις είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι υπερβολικό, άρα είναι και κατάλληλο για day to night looks. Επίσης, είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις ένταση στο βλέμμα, ενώ παράλληλα μπορείς να τονίσεις το χρώμα των ματιών σου, με μια κοντινή απόχρωση. Ξεκίνησε με το κλασικό μαύρο cat-eye και έπειτα πέρασε μια λεπτή γραμμή από την δεύτερη απόχρωση.

Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Defining 24HR Liquid Eye Liner Electric Blue

Elizabeth Arden Beautiful Color Eye Liner Electric Blue 21.45€


 

#4. Fat cat-eye

Ρετρό και πολύ πιο φαρδύ από το συνηθισμένο cat-eye, αυτό το look σίγουρα δεν είναι για να δοκιμάσεις στο γραφείο. Για ένα βραδινό statement look όμως, είναι σίγουρα αρκετά εντυπωσιακό. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις, είναι να ξεκινήσεις όπως με το κλασικό cat-eye τραβώντας την επάνω γραμμή αρκετά πιο ψηλά, στο επιθυμητό φάρδος και να γεμίζεις σιγά-σιγά το κενό με μικρές πινελιές.

NARS Cosmetics eyeliner stylo

NARS Cosmetics eyeliner stylo 27.45€

 

No Comments Yet

Comments are closed