Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

7 διαφορετικοί τρόποι να κάνεις μπούκλες και waves

Δες πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να κάνεις μπούκλες ή κυματισμούς, με θερμικά εργαλεία ή χωρίς θερμότητα

Το χτένισμα που αρέσει όσο τίποτα σε γυναίκες και άντρες, είναι σίγουρα οι μπούκλες. Σφιχτές ή χαλαρές, δεν έχει σημασία. Οι μέρες που το ίσιο μαλλί αποτελούσε τον πόθο των περισσοτέρων γυναικών έχουν περάσει ίσως ανεπιστρεπτί, αφού εδώ και αρκετά χρόνια curls και waves όλων των ειδών, είναι το απόλυτο χτένισμα που μπορείς να κάνεις όχι μόνο για βραδινές εξόδους και επίσημα events, αλλά και στην καθημερινότητα σου. Μάλιστα, ακόμη και οι mermaid κυματισμοί είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος μπούκλας τόσο στα φυσικά σγουρά μαλλιά όσο και στην τεχνητή δημιουργία μπούκλας, αφού η κομμωτική εξελίσσεται συνεχώς μέσα από νέα εργαλεία και αξεσουάρ αλλά και νέες τεχνικές για χτενίσματα.

Μια ακόμη από τις τάσεις που έγιναν viral μέσα από τα social media, είναι οι μπούκλες χωρίς θερμότητα, τις οποίες μας έδειξαν αρκετές vloggers μέσα από τους λογαριασμούς τους.

Πώς να κάνεις μπούκλες με διαφορετικούς τρόπους

Και επειδή και εμείς είμαστε fan αυτών των hairstyles γενικότερα, ψάξαμε και βρήκαμε 7 διαφορετικούς τρόπους για να κάνεις μόνη σου μπούκλες και κυματισμούς, με θερμικά εργαλεία ή χωρίς. Δείτε τα όλα παρακάτω.

#1. Finger waves με σίδερο για μπούκλες

Οι vintage Χολιγουντιανοί κυματισμοί γίνονται πολύ εύκολα με τις σωστές κινήσεις και ένα σίδερο μεσαίου μεγέθους.


#2. Απαλοί κυματισμοί με ισιωτικό σίδερο

Οι απαλοί κυματισμοί aka soft waves, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να τους πετύχεις με την πρώτη, αλλά με λίγη εξάσκηση, θα πετυχαίνεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, ακόμη και με το ισιωτικό σου.


#3. Mermaid waves με ισιωτικό σίδερο

Οι γοργονέ κυματισμοί δεν γίνονται μόνο τα triple barrel σίδερα αλλά και με ένα απλό ισιωτικό και μάλιστα, με πολύ μεγάλη ευκολία. Οι εναλλάξ περιστροφές του σιδέρου προς τα έξω και προς τα μέσα, δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα.


#4. Σπιράλ curls με ισιωτικό σίδερο

Δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις κλασσικές μπούκλες με το ισιωτικό σου; Το κλειδί είναι στην εξωτερική του πλευρά. Αν είναι καμπυλωτή, με μια κίνηση θα κάνεις τις πιο τέλειες μπούκλες.


#5. Χαλαρές μεγάλες μπούκλες με ισιωτικό σίδερο

Μια περιστροφή αρκεί για να κάνεις και μεγάλες, χαλαρές μπούκλες, όταν το ισιωτικό σου έχει καμπυλωτή εξωτερική πλευρά.


#7. Μπούκλες χωρίς θερμότητα

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις μπούκλες χωρίς θερμότητα και τους τρόπους που μπορείς να τις πετύχεις. Εκτός από την ζώνη που φέρει το μπουρνούζι σου, πλέον θα βρεις στην αγορά και ειδικά kit για μπούκλες χωρίς θερμότητα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται