Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διακόσμηση Του Χολ: 7 Μοντέρνες Ιδέες

Διακόσμηση του χολ μοντέρνες ιδέες

Διακόσμηση του χολ: δες 7 μοντέρνες ιδέες για το χολ, που θα δώσουν στυλ και πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου

Μικρό, στενό ή μεγάλο, το χολ υπάρχει σε κάθε σπίτι και μπορεί πραγματικά να είναι το πιο άχαρο μέρος του, εκτός και αν…το διακοσμήσεις σωστά, με φαντασία και στυλ.

Το χολ βέβαια, είναι και ένας χώρος πρακτικός που μπορεί να εξυπηρετήσει τις καθημερινές μας ανάγκες, ανάλογα με την διακόσμηση που θα κάνουμε και τα έπιπλα που θα τοποθετήσουμε. Ακόμη και εάν μιλάμε για ένα μικρό χολ, υπάρχουν τρόποι και να το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο αλλά και να το εκμεταλλευτείς πλήρως.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Gallery Walls: 7 Τέλειες Ιδέες Διακόσμησης Τοίχων Με Κορνίζες

Δες παρακάτω 7 μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση του χολ και σκέψου πώς μπορείς να τις προσαρμόσεις στον δικό σου χώρο.

#1. Βαλίτσες και διακοσμητικά

Οι βαλίτσες δεν αποτελούν μόνο ένα υπέροχο διακοσμητικό, αλλά και έναν χώρο αποθήκευσης, καθώς και μια έξτρα επιφάνεια για το χολ, που μπορείς να διακοσμήσεις, δίνοντας vintage ύφος στο σπίτι σου.

#2. Pampas + φυσικά χρώματα

Ένα ψηλό ανθοδοχείο με pampas grass, δίνει υφή και ενδιαφέρον στον χώρο, ενώ οι φυσικοί τόνοι σε διακοσμητικά, χαλί και φωτιστικό, σπάνε το λευκό που κυριαρχεί, δημιουργώντας ένα ήρεμο περιβάλλον.

#3. Εκμεταλλεύσου το ύψος

Τα χολ, συνήθως δεν είναι μεγάλοι χώροι αφού αποτελούν μια δίοδο και όχι κύριο χώρο και έτσι δε μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε σαν επιφάνειες, μπορούμε όμως να τα εκμεταλλευτούμε σε ύψος για να δημιουργήσουμε αποθηκευτικούς χώρους και πρακτικές λύσεις.

#4. Βάλε φαντασία

Αντικείμενα που χρησιμοποιείς καθημερινά, με λίγη φαντασία μπορούν να γίνουν υπέροχα διακοσμητικά για τους τοίχους στο χολ.

#5. Πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι

Μια συρταριέρα, ένα ράφι, ένας αποθηκευτικός χώρος για τα παπούτσια που μπορεί να χρησιμεύσει και ως καναπεδάκι για να βγάζουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους, καθώς και μια κρεμάστρα για τα πανωφόρια, αποτελούν συνηθισμένες επιλογές για το χολ που αν τους δώσεις στυλ, θα είναι και ένα άψογο σημείο υποδοχής για τους καλεσμένους σου.

#6. Καθρέφτες

Τι καλύτερο από το χολ για να τοποθετήσεις καθρέφτες και έπιπλα με καθρέφτες, που θα δώσουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου;

#7. Gallery wall

Ένα gallery wall και φυτά εσωτερικού χώρου, θα δώσουν ζωή και χαρακτήρα στο χώρο σου, γεμίζοντας τα κενά και τις γωνίες.

Ετικέτες: