Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διακόσμηση Με Καθρέφτες: Μοντέρνες Ιδέες Για Σπίτια Με Στυλ

Ιδέες για διακόσμηση με καθρέφτες - The Cover

Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο σικ και μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση με καθρέφτες, για να δώσεις στο σπίτι σου φως, διάσταση και στυλ

Οι καθρέφτες μπορεί να αποτελούν βασικό στοιχείο ενός μπουντουάρ, ενός μπάνιου ή ενός dressing room, οι ιδιότητες τους όμως σίγουρα δεν περιορίζονται στην χρήση τους ως αντικείμενα αντανάκλασης της εικόνας μας.

Οι καθρέφτες στο interior design χρησιμοποιούνται εξίσου για τις διακοσμητικές τους ιδιότητες, καθώς όχι μόνο δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερου χώρου, αλλά απορροφούν το φως και προσθέτουν ύφος κομψότητας και πολυτέλειας.

Όταν μάλιστα τοποθετηθούν σε στρατηγικά σημεία, οι καθρέφτες μπορούν να παίξουν τον ρόλο ενός παράθυρου.

Στη σύγχρονη διακόσμηση τους βρίσκουμε και σε έπιπλα, αλλά και σε διάφορα σχήματα που μπορούν να διακοσμήσουν τοίχους και να συμπληρώσουν art galleries σε διάφορα σημεία του σπιτιού και όχι μόνο σε άδειες γωνίες ενός χολ.

Επίσης, συνδυάζονται τέλεια με όλα τα υλικά που κυριαρχούν σε ένα σπίτι, όπως για παράδειγμα το ξύλο, το μάρμαρο και το τσιμέντο.

Με το ξύλο μάλιστα, οι καθρέφτες δημιουργούν έναν αντιθετικό συνδυασμό με άποψη. Το ξύλο “μαλακώνει” το αυστηρό ύφος του καθρέφτη και ο καθρέφτης προσθέτει μια νότα πολυτέλειας στο ξύλο. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υλικό και σε σπίτι όπου το ξύλο κυριαρχεί, ώστε να δώσει μια διαφορετική νότα, που θα σπάσει την μονοτονία.

Δείτε παρακάτω, όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπροστά από έναν καθρέφτη, μπορείτε να τοποθετήσετε χρωματιστά αντικείμενα που καθορίζουν το στυλ του χώρου σας, αφού ο καθρέφτης θα τα “διπλασιάσει”, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανάλογη διάθεση στο χώρο σας.

Όπως είπαμε παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έπιπλα με καθρέφτες για την διακόσμηση του χώρου σας, δίνοντας κομψότητα και αίγλη.

Σήμερα, θα βρείτε αμέτρητα στυλ στα καταστήματα, που ενσωματώνουν το μοντέρνο design. Δημιουργήστε μια stylish γωνιά, συνδυάζοντας με μικροέπιπλα στα ίδια χρώματα.

Στην είσοδο του σπιτιού, αντί για ένα κλασσικό καθρέφτη, μπορείτε να ενσωματώσετε καθρέφτες σε διάφορα σχήματα, στον τοίχο σας.

Φυσικά, οι καθρέφτες μπορούν να λειτουργήσουν και ως άψογα διακοσμητικά τοίχου είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό με καμβάδες, πίνακες και κορνίζες.

Τα ασύμμετρα σχήματα, ταιριάζουν σε μίνιμαλ χώρους.

Τα φυσικά υλικά, κάνουν την ομορφότερη αντίθεση με τους καθρέφτες.