Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Διακοσμήσεις Τα Πιάτα Στο Γιορτινό Τραπέζι

Διακόσμηση πιάτων στο γιορτινό τραπέζι: 6 τέλειες ιδέες - The Cover

Διακόσμηση πιάτων στο γιορτινό τραπέζι: δες 6 καταπληκτικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σου

Αυτή την περίοδο τα περισσότερα site θα σας πουν πώς να διακοσμήσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Και η αλήθεια είναι πως κι εμείς σας έχουμε ήδη δώσει τέλειες ιδέες για Χριστουγεννιάτικο art de la table, γιατί είναι ένα βασικό στοιχείο των εορταστικών μας gatherings.

Σήμερα όμως, θα γίνουμε πολύ πιο συγκεκριμένοι, αφού θα δώσουμε βάση και στην ξεχωριστή διακόσμηση των πιάτων για το γιορτινό μας τραπέζι. Είναι αυτό άλλωστε που αντικρίζει ο κάθε καλεσμένος μας προσωπικά και αν δώσετε μια χαρούμενη, ιδιαίτερη, γιορτινή νότα, θα ζωγραφίσετε πολλά χαμόγελα.

Φυσικά, μπορείτε να το αποφύγετε και να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό πετσέτα + δαχτυλίδι πετσέτας ή απλά μια πολύ όμορφα διπλωμένη πετσέτα, αλλά αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπάνω, δείτε πώς να διακοσμήσετε τα πιάτα στο γιορτινό τραπέζι με 6 διαφορετικούς τρόπους, με Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

#1. Χριστουγεννιάτικα crackers

Ένα ξενόφερτο έθιμο, αλλά πολύ διασκεδαστικό είναι τα Χριστουγεννιάτικα crackets. Χρειάζονται δύο για να τα ανοίξουν και μέσα μπορεί να έχουν οτιδήποτε. Από μίνι παιχνίδια, μηνύματα, καραμέλες και φαγώσιμα, μέχρι και καλλυντικά πλέον. Το τι θέλεις να βρουν οι καλεσμένοι σου φυσικά εναπόκειται στην κρίση σου.

#2. Κάρτες με ευχές

Αυτά τα Χριστούγεννα, πες…όσα θέλεις να πεις. Αν μας δίδαξε κάτι ο “κ” και τα τελευταία δυο χρόνια, είναι το πόσο σημαντικοί είναι για εμάς οι δικοί μας άνθρωποι, το να τους βλέπουμε, το να τους χαιρόμαστε, το να βρισκόμαστε…έστω στις γιορτές.

#3. Διακόσμηση με κουκουνάρια

#4. Συμβολικά δωράκια

Ένα δώρο που δείχνει σκέψη και αγάπη, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Μπορεί να είναι κάτι εντελώς συμβολικό όπως για παράδειγμα μια μίνι κρέμα χεριών -το The Body Shop έχει μεγάλη ποικιλία σε ασύγκριτες τιμές και ένα σετ με κρέμες σε crackers-, που χωράει σε κάθε τσάντα και τσαντάκι ή ακόμη και μια…χιονόμπαλα. Γιατί, σε ποιον δεν αρέσουν οι χιονόμπαλες;

#5. Διακόσμηση με βρώσιμα διακοσμητικά

Ψημένες φέτες πορτοκαλιού ή λεμονιού, στικς κανέλας, αποξηραμένα φρούτα, ότι τρώγεται και η μυρωδιά του θυμίζει Χριστούγεννα, μπορεί να μπει στο πιάτο ή να διακοσμήσει την κάθε πετσέτα. Έτσι, θα αποκαλυφθούν τα υπέροχα αυτά αρώματα μόλις η οικογένεια γεμίσει το τραπέζι σας.

#6. Χριστουγεννιάτικες κάλτσες

Το απόλυτα festive διακοσμητικό που θα βάλει τους καλεσμένους σου, άμεσα σε χαρούμενο γιορτινό mood.