Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διακόσμηση σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις

Διακόσμηση σαλονιού σε μπεζ τόνους αποχρώσεις (2)

Ιδέες για διακόσμηση σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις: με ποια χρώματα να συνδυάσεις ένα μπεζ σαλόνι, πώς να δώσεις χαρακτήρα, πώς να μην δείχνει μουντό

Η διακόσμηση σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις, δεν έχει μεγάλες δυσκολίες. Το μπεζ, είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων στην διακόσμηση. Ο ουδέτερος χαρακτήρας του, επιτρέπει να συνδυάσεις με όλα σχεδόν τα χρώματα, σε κάθε στυλ διακόσμησης. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο σε ένα μποέμ στυλ διακόσμησης, όσο και σε ένα εκλεπτυσμένο.

Τι εννοούμε όμως όταν λέμε μπεζ σαλόνι;

Για να χαρακτηρίσουμε μπεζ, ένα σαλόνι, πρέπει αυτό να κυριαρχεί στο χώρο. Σε τοίχους, στα πατώματα ή στον καναπέ που έχουμε, το μπεζ είναι το βασικό μας χρώμα και σε αυτό θα στηρίξουμε την υπόλοιπη διακόσμηση.

Με ποια χρώματα ταιριάζει το μπεζ στο σπίτι

Το μπεζ ταιριάζει τόσο με κοντινές γήινες αποχρώσεις, όσο και με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και παστέλ χρώματα για να διατηρήσεις την απαλότητα και την ηρεμία του μπεζ ή να συνδυάσεις με πινελιές από neon χρώματα για να δώσεις ζωντάνια στο χώρο. Τέλος, μπορείς να επιλέξεις περισσότερες μπεζ αποχρώσεις και τόνους, για απόλυτη αρμονία. Αυτό όμως, μπορεί να δείξει και μουντό, αν δεν επιλέξεις τους σωστούς τόνους.

Θέλεις να διακοσμήσεις το μπεζ σαλόνι σου με επιτυχία, ώστε να μην δείχνει μουντό; Συνέχισε να διαβάζεις.

Δες ακόμη Μοντέρνες Ιδέες Διακόσμησης Για Μικρά Μπάνια

Συνδύασε με έντονα χρώματα

Φωτιστικά, μια πολυθρόνα, ένα σκαμπό, μαξιλαροθήκες και χαλιά, χρωματίζουν τον χώρο και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που μόνο μουντή δεν είναι. Παίξε με τους jewel τόνους του πράσινου και του μοβ, για ένα ισορροπημένο και εντυπωσιακό στυλ διακόσμησης. Μπορείς ακόμη να διαλέξεις ένα μόνο χρώμα και να παίξεις με διαφορετικούς τόνους γύρω από αυτό. Είναι και ένας πολύ ωραίος τρόπος να ανανεώσεις το σπίτι για την άνοιξη.

Δώσε boho ύφος

Το μπεζ δένει με όλες τις γήινες αποχρώσεις της παλέτας και τα boho διακοσμητικά σε γήινες αποχρώσεις, δίνουν άμεσα στυλ στον χώρο.

Δώσε ζωή με φυτά εσωτερικού χώρου σε ένα μπεζ σαλόνι

Τα φυτά εσωτερικού χώρου, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να προσθέσεις χρώμα και να μην κάνεις διακοσμητικό λάθος. Παράλληλα, δίνουν γαλήνη στο χώρο και φέρνουν την φύση στο σαλόνι σου.

Δες περισσότερες ιδέες για διακόσμηση σαλονιού σε μπεζ αποχρώσεις στο i-deco