Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Diane Von Furstenberg x H&M Home: Η Τέλεια Συλλογή Για Ανοιξιάτικη Διακόσμηση

Diane Von Furstenberg x H&M Home

Diane Von Furstenberg x H&M Home: μια συνεργασία που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με τα ζωηρά χρώματα και τα τολμηρά μοτίβα

Δεν έχεις δει πιο χαρούμενη ανοιξιάτικη συλλογή για το σπίτι και πιο ωραία deco συνεργασία από την Η&Μ. Τα ζωηρά χρώματα και τα τολμηρά μοτίβα για τα οποία έχει αγαπηθεί -εκτός του wrap dress- η δημοφιλής σχεδιάστρια, κοσμούν την πραγματικά μοναδική συλλογή που έχει σχεδιάσει για τον κολοσσό της μόδας, H&M.

Είναι ο τέλειος συνδυασμός. Γραφικά μοτίβα αλλά και animal prints σε μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων εσωτερικής διακόσμησης: αρωματικά κεριά, μαξιλάρια, κουβέρτες, κουτιά αποθήκευσης, βάζα και άλλα. Γνωστή για τη δημιουργική της προσέγγιση στο χρώμα και το μοτίβο, η σχεδιάστρια αφήνει το στίγμα της και στην διακόσμηση, μέσα από αυτή την συλλογή που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

Τι θέλουμε οπωσδήποτε από αυτή τη συλλογή; Όλα βασικά, αλλά περισσότερο θέλουμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με τα πόστερ που αποτυπώνουν τα ισχυρά moto της σχεδιάστριας, τον δίσκο με το ζεβρέ μοτίβο και τις μαξιλαροθήκες με ζωηρά χρώματα που σίγουρα θα δώσουν μια ευχάριστη ανοιξιάτικη νότα στο χώρο μας. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Απριλίου.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την καμπάνια της συνεργασίας της Diane Von Furstenberg x H&M Home.