4 Φορέματα Που Σε Δείχνουν Πιο Αδύνατη

Και θα θέλεις σίγουρα και τα 4.

Όποιο και αν είναι το βάρος σου και ο σωματότυπος σου, αξίζεις να φοράς ένα φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, ενώ θα αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία. Φυσικά, δεν χρειάζεται να μπεις σε φορέματα-σακούλες και να κρύψεις το σώμα σου, αλλά να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα. Διάβασε παρακάτω ποιοι είναι 4 τύποι φορεμάτων που σε δείχνουν πιο αδύνατη, ενώ παράλληλα προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ.

#1. ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΓΕΣ

Από τα πιο δημοφιλή patterns για την επερχόμενη σεζόν στα φορέματα είναι οι ρίγες, καθέτως και όχι οριζοντίως και σε όλους τους χρωματισμούς. Και επειδή ότι μας ψηλώνει, μας αδυνατίζει κιόλας, είναι το Νο.1 trend στα φορέματα που θα προτιμήσουμε για το Καλοκαίρι και όχι μόνο.

Vertical stripe dress
@littlejstyle
#2. BANDAGE ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Μην ακούσεις ποτέ κανέναν που θα σου πει πως πρέπει να κρύψεις τις καμπύλες σου. Τις καμπύλες δεν τις κρύβουμε, αλλά τις αγκαλιάζουμε με ένα τρόπο που δεν τις επιβαρύνει. Απέφυγε φορέματα με ντραπέ λεπτομέρειες ή σούρες και προτίμησε body hugging γραμμές όπως τα bandage φορέματα που μακραίνουν, σφίγγουν και μαζεύουν ελαφρώς το σώμα.

Bandage φορέματα για να φαίνεσαι πιο αδύνατη
@micahgianneli
#3. DEEP V

Εάν ψάχνεις για ένα φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη, οι πιθανότητες είναι να έχεις και ένα πλούσιο μπούστο. Τράβηξε την προσοχή σε αυτό το σημείο και ανέδειξε το με ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και άρα..πιο αδύνατη. Εάν έχει και σκίσιμο στο πόδι, ακόμη περισσότεροι πόντοι.

Deep V dress Plus Size look
#4. ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Δεν είναι αδίκως ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια όλων των γυναικών και ίσως το πιο ευρηματικό σχέδιο στα φορέματα. Τονίζει την μέση διαγράφοντας την σιλουέτα σου, αγκαλιάζει τις καμπύλες, ενώ η V γραμμή του ντεκολτέ δίνει και πόντους ύψους. Σίγουρα ένα από τα πιο κολακευτικά σχέδια που μπορείς να φορέσεις.

Plus size wrap dress outfit

SHOP

No Comments Yet

Comments are closed