Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Χρωματικός Συνδυασμός Που Φοράνε Οι Fashionista Τώρα

Πώς να φορέσεις γκρι με γήινους τόνους

Γκρι με γήινους τόνους: δες τα καλύτερα looks και διάβασε πώς να φορέσεις τον σικ χρωματικό συνδυασμό του γκρι με καφέ/μπεζ/κάμελ.

Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός υπάρχει σίγουρα στη ντουλάπα σου, είναι διαχρονικός, κάνει τα πάντα να φαίνονται σικ και δείχνει άψογος σε όλους τους ενδιάμεσους και παραπλήσιους τόνους. Μιλάμε για τον συνδυασμό μπεζ/καφέ/κάμελ+γκρι.

Ενώ η πρώτη σκέψη των περισσότερων γυναικών όταν έχουν ένα βασικό κομμάτι σε κάμελ είναι να το συνδυάσουν με άλλα γήινα χρώματα, στην πραγματικότητα το γκρι κάνει την τέλεια αντίθεση που δένει άψογα χωρίς να “καταπίνει” τον γήινο τόνο. Αντιστοίχως, οι περισσότερες γυναίκες όταν έχουν ένα κομμάτι σε γκρι -πχ. ένα γκρι παλτό- το συνδυάζουν με μαύρα κομμάτια.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές αντιθέσεις που μπορείς να κάνεις με το κάμελ ή με το γκρι και κάποια έντονα χρώματα -τα οποία σίγουρα όμως θα υπερέχουν στο outfit-, σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με τον συνδυασμό του γκρι με γήινους τόνους, που βλέπουμε συνεχώς να φορούν οι κορυφαίες fashionista.

Μια outfit φόρμουλα που επίσης βλέπουμε παντού και θα την δεις κι εσύ παρακάτω, συνδυάζει αυτούς τους τόνους. Το μπεζ της καπαρντίνας με το γκρι ενός athletic/leisurewear set. Είναι το must try combo που πιθανόν να βρίσκεται στη ντουλάπα σου. Με ένα ζευγάρι αθλητικά, είσαι έτοιμη για την βόλτα σου για περπάτημα.

Άλλα combos που δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα, είναι σίγουρα το καφέ με το μολυβί, αλλά και ο συνδυασμός δύο κομματιών με μοτίβα, σε γήινους και γκρι τόνους. Για παράδειγμα ένα μπεζ καρό παλτό με μια γκρι καρό πασμίνα. Πολύ εντυπωσιακό δείχνει και ένα outfit total grey, με αξεσουάρ σε γήινους τόνους, όπως φορά η Fusun Lindner σε μια από τις φώτος. Τέλος, παρακάτω θα δεις και την Jules Sarinana από το blog Sincerely Jules, να φοράει τον συνδυασμό αυτό στις φόρμες της.

ALSO READ: Total Grey Σύνολα

Δες παρακάτω, τα πιο ωραία looks που συνδυάζουν το γκρι με γήινους τόνους και με ξεχάσεις να κάνεις follow τη σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες: