Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Video Tutorials Για Εύκολα Χτενίσματα Με Πλεξούδες

Χτενίσματα με πλεξούδες video tutorials - The Cover

Έχουμε ανακαλύψει τα πιο σικ και γρήγορα video tutorials για εύκολα χτενίσματα με πλεξούδες, για να κάνεις στα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι

Εάν υπάρχει ένα χτένισμα που φωνάζει καλοκαίρι, αυτό είναι σίγουρα οι πλεξούδες. Για μακριά ή κοντά μαλλιά, τα σχέδια είναι πραγματικά πολλά και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις αναρίθμητοι.

Οι πλεξούδες, είναι ένα από τα πιο παλιά χτενίσματα που συναντάμε στην ιστορία της ομορφιάς. Γαλλικές, Ολλανδικές ακόμη και οι μακριές Ελληνικές πλεξούδες που χρονολογούνται αρκετά πίσω στην ιστορία, βρίσκουν ακόμη και σήμερα εφαρμογή σε μοντέρνα, ρομαντικά και boho χτενίσματα για όλα τα στυλ και όλη τα μήκη μαλλιών.

Εμείς τις λατρεύουμε και επιστρέφουμε σε αυτές ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι, καθώς αποφεύγουμε τα θερμικά εργαλεία όταν οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. Επίσης, είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για τις διακοπές σου, όταν δεν θέλεις να πακετάρεις έναν τόνο προϊόντα styling για τα μαλλιά στην βαλίτσα σου.

Ένας ακόμη λόγος που τις προτιμούμε το καλοκαίρι είναι και για άμεσο styling μετά το λούσιμο. Τώρα μάλιστα που οι mermaid κυματισμοί στα μαλλιά είναι τάση, μπορείς άνετα να κοιμηθείς με δυο πλεξούδες το βράδυ, για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά το πρωί.

Αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου, μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις τα υπερβολικά εύκολα και γρήγορα χτενίσματα με πλεξούδες που συγκεντρώσαμε σε βίντεο-οδηγούς, για να τα αντιγράψεις. Το κάθε ένα διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα, όσο περίπου θα χρειαστείς για να τα δεις, τόσο θα χρειαστείς και για να τα δοκιμάσεις στα δικά σου μαλλιά.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. Γαλλικές πλεξούδες 2 σε 1

#2. Απλή πλεξούδα σε χαμηλό κότσο

#3. Γαλλικές πλεξούδες σε χαμηλούς κότσους

#4. Πλεγμένος κότσος

#5. Τρεις πλεξούδες σε χαμηλό κότσο

#6. Πλεξούδα σε χαμηλή αλογοουρά