Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίντεο Tutorials Για Εύκολα Χτενίσματα Σε 5 Λεπτά

Δες γρήγορα video tutorials με μοντέρνα και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά και μεσαίου μήκους, για να κάνεις μόνη σου το καλοκαίρι

Εάν θέλουμε κάτι το καλοκαίρι για τα μαλλιά μας, είναι ένα εύκολο και γρήγορο styling που θα μας κάνει να δείχνουμε επιμελημένες, σε λιγότερο από 5 λεπτά, με μηδενική χρήση θερμότητας και με ελάχιστη προσπάθεια.

Εδώ λοιπόν, οι γνώσεις για εύκολα χτενίσματα είναι απαραίτητες. Είτε γιατί ιδρώνουμε και τα μαλλιά φριζάρουν οπότε χαμένο θα πάει το ίσιωμα, είτε γιατί λουζόμαστε σχεδόν καθημερινά οπότε πάλι πάει χαμένο το ίσιωμα, είτε ακόμη γιατί απλά δεν έχουμε χρόνο και θέλουμε να βρεθούμε έξω από το σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όποιος και να είναι ο λόγος, τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου -χωρίς την βοήθεια hair stylist- αποδεικνύονται σωτήρια σε πολλές περιστάσεις.

Το σίγουρο είναι πως πάντα θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερο στυλ για τα μαλλιά μας, καθώς εκεί πέφτει πάντα το βλέμμα και η πρώτη εικόνα είναι αυτή που μετράει.

Για να καταλήξουμε στα ωραιότερα εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά για το καλοκαίρι και όχι μόνο, ψάξαμε αμέτρητους instagram λογαριασμούς από κορυφαίους hair stylists και έχουμε συγκεντρώσει video tutorials που δεν διαρκούν περισσότερο από ένα λεπτό. Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. Χαμηλή twisted αλογοουρά

#2. “Ψεύτικη” Γαλλική πλεξούδα σε ατημέλητο ψηλό κότσο

#3. Ψηλή bubble αλογοουρά

#4. Χαμηλός πλεγμένος κότσος

#5. Μισά πιασμένα σε loop αλογοουρά

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται