Εύκολα Χτενίσματα Για Το Γραφείο Σε 5 Λεπτά

Κοινοποιήστε!

Ενδιάμεσα από τον πρωινό σου καφέ και το πρωινό σου ντουζ, πολλές φορές μπορεί να μη σου μένει αρκετός χρόνος ώστε να προσέξεις αρκετά το χτένισμα σου.

Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και λύσεις για όσες βιάζονται συνεχώς και για όσες απλά δεν το έχουν και πολύ με το hairstyling. Για να σε βοηθήσουμε, εντοπίσαμε 3 χτενίσματα που όχι μόνο είναι εύκολα, γρήγορα και δεν απαιτούν ιδιαίτερη γνώση κομμωτικής, αλλά είναι και ultra stylish.

ALSO READ: 7 Προϊόντα Βαθιάς Ενυδάτωσης Που Χρειάζονται Τα Μαλλιά Σου

Εύκολα χτενίσματα για το γραφείο σε 5 λεπτά - The Cover

Προφανώς δεν χρειάζεται να σου πούμε ξανά, πόσο hot είναι αυτή τη στιγμή τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Μπαρέτες με στρας ή πέρλες αλλά και στέκες για τα μαλλιά. Όποιο και να επιλέξεις, θα συγκρατήσει τις τρίχες στη θέση τους, δίνοντας συγχρόνως στυλ στα μαλλιά σου.

Μια μικρή πλεξούδα με τα μισά μαλλιά προς τα πίσω και μια μαύρη κορδελίτσα που θα την διακοσμήσει και θα κρατά τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπο, είναι σικ και για όλες τις ώρες.

Εύκολα χτενίσματα για το γραφείο σε 5 λεπτά - The Cover

Οι πλεξούδες πλέον έχουν κατέβει αρκετά χαμηλά στον αυχένα. Για να πετύχεις αυτό το look, πιάσε τα μαλλιά σου σφιχτά με ένα λαστιχάκι, τύλιξε στην κορυφή μια τουφίτσα από το κάτω μέρος της κοτσίδας και στερέωσε την άκρη της με ένα τσιμπιδάκι. Με ένα σίδερο για μπούκλες δημιούργησε έναν ελαφρύ κυματισμό για να φαίνεται ακόμη πιο προσεγμένη.

Κοινοποιήστε!