3 Τρικ Για Κυματιστά Μαλλιά

Για τις μέρες που δεν έχεις και πολύ χρόνο να αφιερώσεις σε χτενίσματα ή σε επίσκεψη στο κομμωτήριο, κάποια τρικ είναι απαραίτητα ώστε όχι μόνο να δώσεις στυλ στο look σου, αλλά να δείχνεις και περισσότερο περιποιημένη.

Διάβασε παρακάτω 3 τρικ που χρησιμοποιούμε συχνά για να μεταμορφώσουμε εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μας.

ALSO READ: Πώς Να Δημιουργήσεις Finger Waves Στα Μαλλιά Με Σίδερο Για Μπούκλες

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά και χώρισε την σε 2/3 τμήματα, ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σου. Με ένα σίδερο για μπούκλες δώσε κυματισμό σε αυτά τα τμήματα. Ψέκασε με ένα texturizing spray όπως το Texture Builder της Matrix (8.25€) για να δώσεις επιπλέον υφή.

Για ένα πιο beachy look ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ με το λούσιμο σου. Στέγνωσε τα μαλλιά στο 60-70%, χώρισε τα στη μέση και πλέξε τα είτε σε δύο Γαλλικές είτε Ολλανδικές πλεξούδες, οι οποίες ξεκινούν από ψηλά στην ρίζα. Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις με απίστευτο όγκο στην ρίζα και το μόνο που θα χρειάζεσαι είναι ένα προϊόν που θα ενισχύσει το beachy look, όπως το Beach Clay της Matrix (12.60€).

Εάν γενικότερα είσαι φαν των κυματιστών hairstyles, προτίμησε ένα layered κούρεμα. Με μια μέτρια ποσότητα αφρού για φορμάρισμα μπούκλας -λατρεύουμε τον αφρό Boost Bounce της Wella– , θα φαίνεσαι κάθε φορά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Κοινοποιήστε!