Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 εύκολοι τρόποι να κάνεις κυματιστά μαλλιά

Πώς να κάνεις κυματιστά μαλλιά με εύκολα τρικ και όσο το δυνατόν λιγότερη θερμότητα για να έχεις πάντα εντυπωσιακά κυματιστά μαλλιά σα να βγήκες από το κομμωτήριο και να κρατήσεις τα μαλλιά σου υγιή

Για τις μέρες που δεν έχεις και πολύ χρόνο να αφιερώσεις σε χτενίσματα ή σε επίσκεψη στο κομμωτήριο, κάποια hair styling τρικ είναι απαραίτητα, ώστε όχι μόνο να δώσεις στυλ στο look σου, αλλά να δείχνεις και περισσότερο περιποιημένη.

Διάβασε παρακάτω 3 τρικ που χρησιμοποιούμε συχνά για να μεταμορφώσουμε εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μας.

Δες ακόμη: Silver Σαμπουάν Όσα Πρέπει Να Ξέρεις

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά και χώρισε την σε 2-3 τμήματα, ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σου. Με ένα σίδερο για μπούκλες δώσε κυματισμό σε αυτά τα τμήματα. Τα μαλλιά σου θα πάρουν σχήμα μεγάλων κυματισμών και δεν θα τα κάψεις, αφού δεν θα τα περνάς τούφα-τούφα. Ψέκασε με ένα texturizing spray όπως το Texture Builder της Matrix (8.25€) για να δώσεις επιπλέον υφή και να κρατήσει περισσότερο το χτένισμα σου.

Διάβασε: Πώς Να Κρατήσει Περισσότερο Η Βαφή Στα Μαλλιά

Για ένα πιο beachy look ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ με το λούσιμο σου. Στέγνωσε τα μαλλιά στο 60-70% και εφάρμοσε μικρή ποσότητα αφρού. Χώρισε τα στη μέση ή σε 4 sections, αν έχεις πολλά μαλλιά και πλέξε τα είτε σε Γαλλικές είτε Ολλανδικές πλεξούδες, οι οποίες ξεκινούν από ψηλά στην ρίζα. Το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις με απίστευτο όγκο στην ρίζα και το μόνο που θα χρειάζεσαι, είναι ένα προϊόν που θα ενισχύσει το beachy look, όπως ένα spray για beach waves. Δες το Τhe Beach Wave Mist.

Πώς να κάνεις κυματιστά μαλλιά με εύκολα τρικ - The Cover

Εάν γενικότερα είσαι φαν των κυματιστών hairstyles, προτίμησε ένα layered κούρεμα. Με μια μέτρια ποσότητα αφρού για φορμάρισμα μπούκλας, θα φαίνεσαι κάθε φορά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται