Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Edgy Manicure Για Να Ξεφύγεις Από Τα Συνηθισμένα

Edgy μανικιούρ για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα - The Cover

Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα edgy μανικιούρ για να πάρεις ιδέες και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Τι εννοούμε λοιπόν όταν λέμε “edgy”; Το ασυνήθιστο, το επαναστατικό, το εναλλακτικό, το ελεύθερο και πολλές φορές το αντίθετο του σοφιστικέ. Για τη μόδα, τα edgy trends είναι το συνώνυμο της ροκ κουλτούρας.

Τα στοιχεία λοιπόν που συναντάμε στην ροκ κουλτούρα είναι ήδη γνωστά και πολλά από αυτά σίγουρα τα έχουμε υιοθετήσει όλες κάποια στιγμή: studs & spikes, φλόγες, animal prints όπως λεοπάρ, ζεβρέ και snakeskin, νεκροκεφαλές, tattoo σύμβολα όπως συρματοπλέγματα και δράκοι, φλόγες και σίγουρα περισσότερο από όλα…το μαύρο χρώμα.

Φυσικά όλα αυτά τα στοιχεία δεν χρειάζεται να τα ενσωματώσεις αυτούσια, αν θέλεις κάτι πιο ισορροπημένο. Μπορείς να πάρεις ένα στοιχείο και να το συνδυάσεις με σικ χρωματισμούς όπως nudes, μπεζ, χρυσό και λευκό. Μπορείς ακόμη να συνδυάσεις με μίνιμαλ τεχνοτροπίες όπως το μισό Γαλλικό, το πλαϊνό Γαλλικό ή με και με στοιχεία πιο glam όπως τα βερνίκια με glitter.

ALSO READ: Τάσεις Στα Νύχια 2021

Δες παρακάτω, τα πιο ενδιαφέροντα edgy μανικιούρ που έχουμε επιλέξει για να πάρεις ιδέες. Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CGQtLlkDFs6/