Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εύκολα Χτενίσματα Για Το Γραφείο Σε 5 Λεπτά

Χτενίσματα-για-το-γραφείο-sleek-bun

Δες σικ, γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για το γραφείο, που μπορείς να πετύχεις μόνη σου για να έχεις ένα πολύ επιμελημένο look

Ενδιάμεσα από τον πρωινό σου καφέ και το πρωινό σου ντουζ, πολλές φορές μπορεί να μη σου μένει αρκετός χρόνος ώστε να προσέξεις αρκετά το χτένισμα σου.

Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και λύσεις για όσες βιάζονται συνεχώς ή και για όσες απλά δεν το έχουν και πολύ με το hairstyling.

Για να σε βοηθήσουμε, εντοπίσαμε χτενίσματα από επαγγελματίες hair stylists, που όχι μόνο είναι εύκολα, γρήγορα και δεν απαιτούν ιδιαίτερη γνώση κομμωτικής, αλλά είναι και απόλυτα σικ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: 7 Προϊόντα Βαθιάς Ενυδάτωσης Που Χρειάζονται Τα Μαλλιά Σου

Προφανώς δεν χρειάζεται να σου πούμε πόσο hot είναι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, τα τελευταία χρόνια. Μπαρέτες με στρας ή πέρλες αλλά και στέκες για τα μαλλιά, όλα θα συγκρατήσουν τα μαλλιά σου και τις άσπονδες φύτρες στη θέση τους, δίνοντας συγχρόνως στυλ στα μαλλιά σου και κάνοντας σε να δείχνεις πιο επιμελημένη. Δες ακόμη περισσότερα χτενίσματα με τσιμπιδάκια.

Οι κότσοι και οι κοτσίδες πλέον έχουν κατέβει αρκετά χαμηλά στον αυχένα. Για να πετύχεις αυτό το look, πιάσε τα μαλλιά σου σφιχτά με ένα λαστιχάκι και έπειτα ακολούθησε το κόλπο που σου έχουμε δείξει για να κρύβεις έντεχνα το λαστιχάκι. Με ένα σίδερο μπορείς να δώσεις έναν κυματισμό στην κοτσίδα σου για ακόμη πιο επιμελημένο look. Δες: πώς να κρύψεις το λαστιχάκι της κοτσίδας.

Αν έχεις πολλά μαλλιά ή αν έχουν την τάση να φριζάρουν, ένα χτένισμα που θα συγκρατήσει τον όγκο στο μεγαλύτερο μήκος των μαλλιών, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εσένα. Η παραλλαγή της πλεξούδας/κοτσίδας, είναι εύκολη, γρήγορη και θα εξυπηρετήσει αυτό τον σκοπό. Πριν να κάνεις το χτένισμα, εφάρμοσε ποσότητα αφρού για styling ώστε να δώσεις πιο λεία υφή στα μαλλιά σου.

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, είσαι η πιο τυχερή, καθώς με λίγο gel και έναν ατημέλητο ψηλό κότσο, μπορείς να είσαι έτοιμη σε 5 μόλις λεπτά.

Ένα σικ χτένισμα, δεν απαιτεί πάντα περίτεχνες πλέξεις. Φέρε πίσω τα πλαινά, στριφογύρισε τα μια φορά και στερέωσε τα με δυο τσιμπιδάκια.

Δεν υπάρχει τίποτα που λίγο gel και ένας sleek χαμηλός κότσος…δεν μπορούν να φτιάξουν. Σικ, επιμελημένο και μίνιμαλ, εάν διανύεις μια bad hariday, θα σε βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση.

Ετικέτες: