Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα πιο εντυπωσιακά διακοσμημένα hairstyles που έχουμε δει

Εντοπίσαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα τα πιο εντυπωσιακά διακοσμημένα χτενίσματα που έχεις δει ποτέ σου, δια χειρός Viola Pyak

Επειδή στο The Cover μας αρέσει πολύ να ανακαλύπτουμε ταλέντα για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλες, σήμερα θα σου συστήσουμε ένα αστείρευτο ταλέντο που ακούει στο όνομα Viola Pyak.

Όταν επισκεπτόμαστε το instagram account της, δεν μπορούμε πραγματικά να σταματήσουμε να κάνουμε scroll. Τα εντυπωσιακά χτενίσματα αμέτρητα, η φαντασία αστείρευτη και οι ιδέες απερίγραπτα δημιουργικές. Η Viola Pyak δεν είναι μια συνηθισμένη hair stylist και μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως είναι πολλά επίπεδα επάνω από ότι έχουμε δει, καθώς έχει ανάγει το hair styling σε πραγματική τέχνη.

Πέρλες, αλυσίδες, στρας, λαστιχάκια, φουλάρια, αλυσίδες και λοιπά διακοσμητικά, γίνονται ένα δημιουργικό εργαλείο στα χέρια της Viola Pyak που φιλοτεχνεί πραγματικά αριστουργήματα στα μαλλιά των γυναικών που αφήνονται στο ταλέντο της.

Οι δημιουργίες της είναι ότι πιο φαντασμαγορικό έχουμε δει σε χτένισμα, ενώ συνδυάζουν το άκρως εντυπωσιακό με το φορέσιμο. Ναι, μιλάμε για πολύ δημιουργικά διακοσμημένα χτενίσματα που όμως δεν ξεπερνούν αυτή τη λεπτή γραμμή που θα αναρωτιέσαι αν μοιάζεις να βγήκε από εξώφυλλο περιοδικού κομμωτικής. Είναι τόσο cool όσο χρειάζεται για να φορεθούν και από εσένα σε μια ιδιαίτερη περίσταση. Μη διστάσεις να τα ζητήσεις και εσύ από την hair stylist σου για μια εμφάνιση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

  • Τα πιο εντυπωσιακά διακοσμημένα χτενίσματα - The Cover
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται