Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακές πλεξούδες για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι

Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες, για να αλλάζεις look συνεχώς

Ανάλαφρες, με μποέμ αέρα και με το καθοριστικό πλεονέκτημα του να μην χρειαζόμαστε πιστολάκι ή μασιά για να τις πετύχουμε, οι πλεξούδες είναι το go to χτένισμα για το καλοκαίρι. Μπορούν να είναι σικ και sleek, μπορούν να είναι απόλυτα μποέμ, μπορούν να γίνουν ακόμη και ρομαντικές ανάλογα με το ύφος του κάθε χτενίσματος.

Είναι το χτένισμα στο οποίο καταφεύγουμε μόλις ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, όταν θέλουμε κάτι γρήγορο για να συμμαζέψουμε τα φριζαρισμένα μας μαλλιά, αλλά και όταν θέλουμε κάτι πιο ιδιαίτερο για ένα επίσημο event και μια βραδινή έξοδο.

Οι παραλλαγές που υπάρχουν είναι αμέτρητες, ενώ πολλές αυτές που θα δεις στην gallery γίνονται και σε μεσαίου μήκους μαλλιά.

Γαλλικές, Ολλανδικές, ψαροκόκκαλο αλλά και μικρά πλεξουδάκια πλέκονται σε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά εντυπωσιάζει. Κάποια από αυτά που θα δεις παρακάτω, μπορείς εύκολα να τα αντιγράψεις μόνη σου, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται τα χέρια μιας έμπειρης hair stylist.

Δες τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες που εντοπίσαμε για το καλοκαίρι και μην ξεχάσεις να μας κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται