Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Face Balayage: Όσα Θέλεις Να Ξέρεις Για Το Σέξι Hairlook

Όσα θέλεις να ξέρεις για το face balayage, συν 13 άκρως εντυπωσιακά hairlooks για να πάρεις ιδέες

Το face balayage είναι μια παραλλαγή του deep balayage (βαθύ μπαλαγιάζ) και δεν αφορά τόσο την τεχνική που χρησιμοποιείται, όσο την τοποθέτηση. Στο deep balayage όπως και face balayage υπάρχει αρκετό βάθος.

Η διαφορά των 2 hairlook είναι πως στο deep balayage υπάρχει το ίδιο βάθος σε όλο το κεφάλι καθώς το μπαλαγιάζ ξεκινά από χαμηλά. Ενώ στο face balayage το περισσότερο βάθος υπάρχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και όσο προχωρά προς το πρόσωπο, το μπαλαγιάζ ανεβαίνει όλο και περισσότερο προς τη ρίζα. Έτσι, δημιουργείται μια μεγάλη αντίθεση στο μπροστινό με το πίσω μέρος και δημιουργείται περισσότερο φως γύρω από το πρόσωπο.

Ακόμη, το face balayage μπορεί να συνδυαστεί και με το money piece look, όπου οι μπροστινές ανταύγειες είναι 1-2 τόνους πιο φωτεινές από το υπόλοιπο μπαλαγιάζ.

Σε ποιες ταιριάζει

Είναι τέλειο για όσες θέλουν ένα look χαμηλής συντήρησης και γενικότερα για όσες θέλουν να κρατήσουν και μέρος από το φυσικό τους ώστε να υπάρχει πιο ομαλή χρωματικά ανάπτυξη των μαλλιών.

Επίσης είναι τέλειο για όσες θέλουν ένα πιο φωτεινό look γύρω από το πρόσωπο και για όσες αγαπούν τις αντιθέσεις στα μαλλιά τους.

Το face balayage μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές μπαλαγιάζ, αλλά και με ένα color melt επάνω σε μια ανοιχτή βάση, ώστε να δημιουργηθεί με χρώμα και όχι με ντεκαπάζ, το look του face balayage. Για αυτό το λόγο, είναι ένα πάρα πολύ όμορφο και φυσικό look για όσες έχουν βαμμένα ξανθά μαλλιά με ένα χρώμα σε όλο το κεφάλι και θέλουν να επιστρέψουν σε κάτι πιο φυσικό και περισσότερο χαμηλής συντήρησης look. Τέλος, μπορεί να γίνει και με απλή βαφή αν δεν θέλετε πολύ ανοιχτούς τόνους στα μαλλιά σας.

Δείτε παρακάτω, 13 άκρως εντυπωσιακά looks σε διάφορα χρώματα και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται