Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Πιο Fashionable Ζευγάρια Από Το Χώρο Της Μόδας

Τα Πιο Fashionable Ζευγάρια Από Το Χώρο Της Μόδας

Είτε μιλάμε για #couplegoals, είτε για #stylegoals…αυτά τα ζευγάρια από το χώρο της μόδας…το έχουν.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ένα αφιέρωμα στα πιο fashionable ζευγάρια του Instagram, μοιάζει αρκετά…διασκεδαστικό. Και ενώ σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, δε μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τους τόνους στυλ που διακρίνουν κάποια από τα ζευγάρια που θα δεις παρακάτω.

Αν επισκεφθείς τους λογαριασμούς τους στο διάσημο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, θα βρεις τις κλασσικές #ootd φωτογραφίες, οι οποίες τείνουν να αντικατασταθούν βέβαια από #quarantine φωτογραφίες, θα δεις όμως και πολλές ρομαντικές στιγμές. Είτε αυτές αφορούν διασκεδαστικά χορευτικά βίντεο, είτε το να βλέπουν ρομαντικές ταινίες τρώγοντας ποπ-κορν, είτε ακόμη κάνοντας ένα απόλυτα ρομαντικό ταξίδι στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Αν όλα αυτά σου ακούγονται υπερβολικά…περίμενε να δεις και το στυλ τους. Επειδή όμως, όπως ήδη γνωρίζεις αν μας διαβάζεις, δεν περιοριζόμαστε ποτέ στο εμφανές και στο εύκολο, δεν βρήκαμε μόνο τα πιο μοδάτα ζευγάρια, αλλά και τις πιο όμορφες στιγμές τους.

ALSO READ: His & Hers, Αρώματα Που Ταιριάζουν Για Να Δωρίσετε Του Αγίου Βαλεντίνου

Παρακάτω, 14 ζευγάρια που παίρνουν το βραβείο του πιο fashionable ζευγαριού σε φωτογραφίες που θα μπορούσαν να είναι καρτ-ποστάλ. Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.