Αυτή Η Μάσκαρα Πωλείται Κάθε 6 Δευτερόλεπτα Στην Αμερική

Δες ποια είναι η μάσκαρα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική, εδώ και 40 χρόνια. Πωλείται μια κάθε 6 δευτερόλεπτα, έχει πάρει πολλά βραβεία και είναι τόσο οικονομική που δεν συγκρίνεται.

Εάν διανύεις τα 30s ή και τα 40s, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή η μάσκαρα να ήταν η πρώτη που αγόρασες. Πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο δεν την αλλάζουν με καμία άλλη μάσκαρα και ίσως τελικά το original να είναι όντως και το καλύτερο.

Αναμφίβολα, η Maybelline είναι η εταιρεία που έβαλε μια μάσκαρα στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας πριν από οποιοδήποτε άλλο brand και η πολυβραβευμένη Great Lash Mascara ίσως να ήταν η πρώτη που κατείχε αυτή την θέση. Αυτό που σίγουρα κατέχει όμως, είναι ο τίτλος της best-selling mascara στην Αμερική.

Οι στατιστικές λένε πως μια Great Lash Mascara (7,50 €) πωλείται κάθε 6 δευτερόλεπτα στην Αμερική, ξεπερνώντας ακόμη και την Benefit They’re Real Mascara.

ALSO READ: Πώς Να Φροντίσεις Τα Μαλλιά Σου Το Χειμώνα

Εμείς συμφωνούμε πως δίνει πραγματικές έντονα μαύρες βλεφαρίδες, είναι αρκετά buildable και σίγουρα στην τιμή της δεν την ξεπερνάει άλλο προϊόν. Παρόλα αυτά, χρειάζεται γρήγορα περάσματα για να μην στεγνώνει το προϊόν ενδιάμεσα και σίγουρα ένα πέρασμα με βουρτσάκι διαχωρισμού βλεφαρίδων στο τέλος.

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Κοινοποιήστε!