Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η μάσκαρα με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Η μάσκαρα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική, εδώ και 40 χρόνια. Πωλείται μια κάθε 6 δευτερόλεπτα, έχει πάρει πολλά βραβεία και είναι τόσο οικονομική που δεν συγκρίνεται.

Εάν διανύεις τα 30s ή και τα 40s, υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή η μάσκαρα να ήταν η πρώτη που αγόρασες. Πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο δεν την αλλάζουν με καμία άλλη μάσκαρα και ίσως τελικά το original να είναι όντως και το καλύτερο.

Αναμφίβολα, η Maybelline είναι η εταιρεία που έβαλε μια μάσκαρα στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας πριν από οποιοδήποτε άλλο brand. Η πολυβραβευμένη Great Lash Mascara ίσως να ήταν η πρώτη που κατείχε αυτή την θέση. Αυτό που σίγουρα κατέχει όμως, είναι ο τίτλος της best-selling mascara στην Αμερική.

Οι στατιστικές λένε πως μια Great Lash Mascara (7,50 €) πωλείται κάθε 6 δευτερόλεπτα στην Αμερική, ξεπερνώντας ακόμη και την υπερδιάσημη Benefit They’re Real Mascara.

Δες ακόμη: Πόσο διαρκούν τα καλλυντικά

Εμείς συμφωνούμε πως δίνει πραγματικές έντονα μαύρες βλεφαρίδες. Επίσης, είναι αρκετά buildable και σίγουρα στην τιμή της δεν την ξεπερνάει άλλο προϊόν. Ωστόσο, χρειάζεται γρήγορα περάσματα για να μην στεγνώνει το προϊόν ενδιάμεσα. Τέλος, είναι σίγουρα απαραίτητο και ένα πέρασμα με βουρτσάκι διαχωρισμού βλεφαρίδων.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται