Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φιλαριστά Μαλλιά: Φανταστικά Κουρέματα Για Να Πάρεις Ιδέες

Φιλαριστά μαλλιά Κουρέματα Για Πολλά Στυλ

Φιλαριστά μαλλιά καρέ, μακριά, μεσαίου μήκους, ίσια ή σγουρά, με αφέλειες ή χωρίς, σήμερα θα σου προτείνουμε κουρέματα για κάθε στυλ.

Τα φιλαριστά μαλλιά είναι σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις στυλ, αλλά και να αποκτήσεις όγκο, κίνηση και φόρμα. Εάν μάλιστα τα μαλλιά σου είναι πολύ σγουρά, εάν φιλαριστό κούρεμα θα τα ωφελήσει γιατί θα τους δώσει σχήμα, θα ξεφορτωθεί όγκο από τα σημεία που είναι ήδη πολύ ογκώδη, αλλά και ένα πολύ πιο ενδιαφέρον στυλ.

Αντιστοίχως, ένα φιλαριστό κούρεμα σε ίσια μαλλιά, θα δώσει επίσης κίνηση, όγκο και στυλ. Καθώς τα ίσια μαλλιά όταν στέκονται φλατ, μπορούν να δείξουν πλήρως αδιάφορα και βαρετά, ένα κούρεμα με μύτες και φιλάρισμα θα τους δώσει χαρακτήρα.

Τώρα, όσον αφορά τον βαθμό του φιλαρίσματος, το σημείο από το οποίο θα ξεκινά το φιλάρισμα, καθώς και το αν θα συνδυαστεί με φράντζα, μύτες ή αφέλειες, εξαρτάται καθαρά από την κάθε περίπτωση. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ο όγκος που έχουν ήδη τα μαλλιά σου, η υφή και η κατάσταση τους -αν είναι υγιή ή ταλαιπωρημένα-, το σχήμα του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σου, αλλά και στο στυλ στο οποίο στοχεύεις με αυτό το κούρεμα. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου, ώστε να καταλήξετε στο σωστό κούρεμα για σένα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς για σένα, είναι να σου προτείνουμε εκπληκτικά κουρέματα για φιλαριστά μαλλιά, ώστε να πάρεις ιδέες για το επόμενο σου κούρεμα. Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. Φιλαριστό V-Shape σε μακριά μαλλιά

#2. Φιλαριστό καρέ

#3. Φιλαριστό ασύμετρο καρέ

#4. Καρέ με υφή και αφέλειες

#5. Μακρύ καρέ φιλαριστό

#6. Φιλαριστά μακριά μαλλιά με layers

#7. Φιλαριστό αγορέ σε ίσια μαλλιά

#8. Σγουρά μαλλιά φιλαριστά με αφέλειες

#9. Ασύμετρο μακρύ καρέ με ψηλό φιλάρισμα

#10. Mullet (πολύ έντονο φιλάρισμα με αφέλειες σε μακριά μαλλιά)