Τα Βήματα Για Να Πετύχεις Φυσική Λεύκανση Δοντιών

Διάβασε με ποιους έξυπνους τρόπους, μπορείς να πετύχεις από το σπίτι σου μια ανέξοδη φυσική λεύκανση δοντιών.

Η αντιαισθητικότητα των κίτρινων δοντιών, δεν αρέσει σε κανέναν. Μας γερνάει και σίγουρα δεν είναι μια όμορφη εικόνα, όταν συνδυάζεται με ένα κατακόκκινο κραγιόν. Τι θα έλεγες λοιπόν να διαθέτεις δύο λεπτά από το χρόνο σου κάθε μέρα για να καταπολεμήσεις τα σημάδια του καφέ και του τσιγάρου;

1. Βούρτσιζε μετά το φαί και το ποτό και αν είσαι καπνιστής, προγραμμάτιζε μια επίσκεψη στον οδοντίατρό σου για έναν καθαρισμό, κάθε 6 μήνες τουλάχιστον.

2. Σόδα μαγειρικής και οξυζενέ. Ανακάτεψε ίση ποσότητα σόδας και οζυζενέ, μαζί με λίγη οδοντόπαστα και βούρτσιζε με το μείγμα τα δόντια σου, 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

3. Γαργάρες με μηλόξιδο. Το ξύδι ως γνωστόν χρησιμεύει πάρα πολύ στην καθαριότητα του σπιτιού. Έτσι και το μηλόξιδο βοηθάει στο να απομακρυνθούν οι καφέ λεκέδες. Κάνε γαργάρες κάθε πρωί και έπειτα βούρτσισε τα δόντια σου κανονικά.

4. Βούτυρο καρύδας. Λιώσε το σε ένα κατσαρολάκι και ανέμειξε το με λίγη οδοντόπαστα ή εμπότισε ένα κομμάτι ύφασμα και τρίψε με αυτό την επιφάνεια των δοντιών σου.

5. Φράουλες. Η Tyra Banks και η Cathrin Zeta Jones, χρησιμοποιούν αυτό το πεντανόστιμο φρούτο για να κρατάνε τα δόντια τους λευκά. Πολτοποίησε μερικές φράουλες στο blender και τρίψε με αυτό τα δόντια σου, όπως θα έκανες με ένα peeling.

Δες ⇒ συστήματα λεύκανσης για αγορά

No Comments Yet

Comments are closed