Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Flame Nails: Το Trend Που Βάζει Φωτιά Στο Instagram

Flame nails τάση στο μανικιούρ

Flame nails: η πιο hot τάση στο μανικιούρ έχει βάλει φωτιά στο instagram και σίγουρα θα βάλει και στα δικά σου νύχια

Οι τάσεις που βλέπουμε στο μανικιούρ ανά καιρούς, που πάνε και έρχονται εν ριπή οφθαλμού, είναι περισσότερες από όσες μπορούμε να μετρήσουμε. Δεν θα σου κρύψουμε πως αν και σου παρουσιάζουμε πολλές από αυτές, καθώς αυτή είναι η δουλειά μας, δεν τις υποστηρίζουμε όλες και κάποιες τις αμφισβητούμε για τo χρονικό διάστημα ή την έκταση που θα πάρουν.

Μια από αυτές τις τάσεις, που έχει μπει στο ραντάρ μας εδώ και πολλούς μήνες, -αλλά μέχρι τώρα την αμφισβητούσαμε- είναι τα flame nails. Σήμερα, τα post στο instagram, με hashtag #flamenails, αριθμούν περισσότερες από 100,000 φωτογραφίες. Τα καυτά αυτά μανικιούρ, είναι μια τάση που σίγουρα μας διχάζει, αν και βλέποντας τα τόσο συχνά, πλέον αρχίσαμε να τα συνηθίζουμε και έχουμε μπει σε σκέψεις να τα υιοθετήσουμε.

Αυτό το ιδιαίτερο μανικιούρ που απεικονίζει φλόγες, σίγουρα δε μπορείς να το συγκαταλέξεις στα κομψά μανικιούρ, αφού έχει τόσο edgy χαρακτήρα. Και σίγουρα δεν είναι για όσες αγαπούν το κλασσικό στυλ από την κορυφή ως τα νύχια. Είναι όμως για όσες θέλουν κάτι edgy για να εξισορροπήσουν ένα πολύ κλασσικό -ως βαρετό- σύνολο, για όσες αγαπούν το edgy στυλ γενικότερα και για όσες θέλουν ένα μανικιούρ που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Μέχρι σήμερα, το έχουμε βρει σε αναρίθμητες εκδοχές, από απαλά παστέλς ως έντονα κόκκινα, μαύρα, αλλά και αποχρώσεις με glitter. Αν θέλεις την συμβουλή μας, ένα τόσο έντονο μανικιούρ ταιριάζει με ένα outfit απίστευτα κομψό και classy όπως πχ. ένα λευκό κοστούμι.

ALSO READ: Φλοράλ Μανικιούρ Για Την Άνοιξη

Δες τα πιο ωραία flame nails παρακάτω και μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις τη σελίδα μας στο Facebook για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.