Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το Πιο Καλοκαιρινό Mani: Νύχια Με Φρούτα

Νύχια με φρούτα - The Cover

Νύχια με φρούτα: το σημερινό Mani Monday θα σου δώσει φανταστικές ιδέες για καλοκαιρινά fun μανικιούρ με ζωηρά και έντονα χρώματα

Το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ είναι εδώ και δεν είναι άλλο από τα fruity manicure.

Λεμόνια, πορτοκάλια, κεράσια, kiwi, lime και άλλα καλοκαιρινά φρούτα διακοσμούν τα νύχια μας με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας μας άπειρη έμπνευση για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Άμεσα συνδεμένα με το καλοκαίρι, τα χρώματα τους είναι τόσο έντονα όσο και οι γεύσεις τους, για αυτό και δεν υπάρχει πιο ζωηρό και fun nail art από τα φρούτα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά σχέδια και φανταστικές ιδέες για fruity mani που μπορείς να κάνεις, καθώς τα φρούτα του καλοκαιριού είναι πραγματικά αμέτρητα.

Αν μάλιστα έχεις βαρεθεί τα κλασσικά, τα μονόχρωμα μανικιούρ ή ακόμη και τα Γαλλικά μανικιούρ, τότε ένα μανικιούρ με φρούτα σίγουρα θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και θα δώσει fresh αέρα στα νύχια σου αλλά και στην διάθεση σου. Το καλοκαίρι άλλωστε όλοι χαλαρώνουμε περισσότερο και το στυλ μας “χαλαρώνει” επίσης. Οπότε γιατί να μην δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και πιο fun;

Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά fruity nails που εντοπίσαμε και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.