Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

13 φθινοπωρινές αποχρώσεις για να κάνεις στα μαλλιά σου τώρα

13 Τέλειες Φθινοπωρινές Αποχρώσεις Για Tα Μαλλιά Σου - The Cover

Δες τις πιο εντυπωσιακές φθινοπωρινές αποχρώσεις για τα μαλλιά σου τώρα και ανανέωσε το look σου για τη νέα σεζόν

Το φθινόπωρο, με τα εντυπωσιακά του χρώματα δεν αφήνει αδιάφορους τους hair stylists και πάντα επηρεάζει τις τάσεις μόλις ξεκινά η νέα φθινοπωρινή σεζόν.

Οι αποχρώσεις βαθαίνουν, αποκτούν πιο ζεστό χαρακτήρα και έτσι δεν αφήνουν ασυγκίνητες ούτε όσες συνηθίζουν να αλλάζουν τα μαλλιά τους για το φθινόπωρο. Σκέψου πόσα στοιχεία της φύσης δανείζουν λίγη από την ομορφιά τους…στην υπηρεσία της δικής μας ομορφιάς.

Τα χρώματα των δέντρων, των φύλλων, των φρούτων, των λουλουδιών, των καρπών και πολλών άλλων στοιχείων που μας μαγεύουν και μας δανείζουν λίγη από την μοναδικότητα τους, κάθε φθινόπωρο. Τα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ μας αλλά ακόμη και οι τομείς της ένδυσης/υπόδησης υποκλίνονται στην ομορφιά αυτής της εποχής.

Οι κόκκινες αποχρώσεις είναι σίγουρα οι πιο περιζήτητες, καθώς επίσης και οι αποχρώσεις του καφέ, σε μεσαίους και σκούρους τόνους. Όταν αυτά τα δύο βασικά χρώματα για τις φθινοπωρινές τάσεις μπλέκονται μεταξύ τους, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Δες παρακάτω, 13 τέλειες φθινοπωρινές αποχρώσεις για τα μαλλιά σου.

#1. Χάλκινο

Τα χάλκινα μαλλιά είναι τάση και σίγουρα το νο.1 χρώμα μαλλιών που έρχεται στο μυαλό μας, στο άκουσμα της λέξης φθινόπωρο. Δες ακόμη, ιδέες για χάλκινα μπαλαγιάζ.

#2. Balayage ombre κόκκινο του μήλου

Οι τεχνητές κόκκινες αποχρώσεις για κάποια χρόνια είχαν χαθεί από το προσκήνιο, φέτος όμως τις βλέπουμε να επιστρέφουν δυναμικά, σε ένα μεγάλο φάσμα αποχρώσεων.

#3. Σοκολατί μπαλαγιάζ

Κλασσικό και σοφιστικέ, το αγαπημένο σοκολατί είναι φέτος πάλι στη μόδα. Αν σου ταιριάζει, go for it! Διάβασε ακόμη, αποχρώσεις καστανού για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

#4. Cacao beans

Το τέλειο καστανό για το φθινόπωρο, έχει το χρώμα των κόκκων του κακάο. Αρκετά σκούρο με ιριδίζουσες σαντρέ και ροζ αποχρώσεις.

#5. Toffee

Αυτό το μεσαίο χρυσό καστανό που πραγματικά είναι η απόχρωση της καραμέλας βουτύρου, είναι η απόλυτη απόχρωση για να δοκιμάσεις το φθινόπωρο στα μαλλιά σου, καθώς συνδυάζει τα καλύτερα και από τους δύο “κόσμους”, του ξανθού και του καστανού.

#6. Bronde

Η φθινοπωρινή εκδοχή του ξανθού που λατρεύουμε συνδυάζει τόσο καστανές όσο και ανοιχτές ξανθές αποχρώσεις.

#7. Ροδακινί

Το ροδάκινο μπορεί να είναι καλοκαιρινό φρούτο, το ροδακινί όμως είναι το τέλειο φθινοπωρινό χρώμα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου για το φθινόπωρο, αν αγαπάς τις κόκκινες αποχρώσεις.

#8. Bronze

Το bronze χρώμα μαλλιών είναι μια από τις πιο hot χρωματικές τάσεις στα μαλλιά. Ήδη έχουμε κάνει αφιέρωμα, πώς να το υιοθετήσεις με αρκετούς τρόπους.

#9. Ξανθό της μόκας

Ουδέτερο και εντυπωσιακό, το ξανθό της μόκας είναι μια μεσαία απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε φυσικές ξανθές όσο και σε καστανές. Αν δεν θέλεις να ανοίξεις πολύ τα μαλλιά σου, αυτή η απόχρωση είναι για σένα.

Δες ακόμη, αποχρώσεις ξανθού για να βρεις αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.

#10. Κανελλί μπαλαγιάζ

Μια από τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις για μπαλαγιάζ σε σκούρα βάση, είναι το κανελλί. Το φθινόπωρο, αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο. Δες περισσότερες ιδέες για μπαλαγιάζ σε κόκκινους τόνους.

#11. Κερασί ανταύγειες

Αν έχεις πολύ σκούρα βάση , είτε φυσική είτε βαμμένη και θέλεις να την σπάσεις με μια πιο γλυκιά απόχρωση, δοκίμασε τις κερασί ανταύγειες. Το σκούρο κόκκινο σε διάσπαρτα σημεία του κεφαλιού θα δώσει ενδιαφέρον στο look σου.

#12. Χρυσό ξανθό μπαλαγιάζ

Διαχρονικό και σικ το χρυσό ξανθό μπαλαγιάζ, ταιριάζει απίστευτα σε όσες έχουν μεσαία φυσική βάση.

#13. Rose gold ombre

Ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε το πόσο εντυπωσιακό δείχνει το rose gold, ιδίως σε μια ombre εκδοχή που μπλέκεται με σκούρες ροζ αποχρώσεις.