Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα

Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Μάθε τα πάντα για τις φθινοπωρινές τάσεις σε αισθησιακά εσώρουχα και δες τις καλύτερες προτάσεις αγοράς

Τα εσώρουχα πρέπει να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό η αγορά τους δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι ενός εσωρούχου, μεγάλο ρόλο παίζει και η άνεση όταν το φοράτε. Αισθησιακά εσώρουχα μπορεί κάποιος να βρει από μία υπαίθρια αγορά, μέχρι και σε μεγάλα πολυκαταστήματα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το που θα ανακαλύψετε τα εσώρουχα. Την ίδια στιγμή, σημαντικό είναι το ποιο εσώρουχο είναι καταλληλότερο για το δικό σας σωματότυπο.

Σουτιέν

Το σουτιέν είναι ένα κομμάτι εσώρουχου που για κάθε γυναίκα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Άλλες ψάχνουν το κατάλληλο σουτιέν για να σαγηνεύσουν τον σύντροφό τους. Άλλες πάλι αναζητούν σουτιέν που δεν έχουν μπανέλες, έτσι ώστε να τα φορούν με κολλητά ρούχα και άλλες ψάχνουν να βρουν σουτιέν που δεν θα τα αισθάνονται καθόλου. Υπάρχει όμως και μια μερίδα γυναικών που ψάχνουν σουτιέν για λόγους υγείας. Μην αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι υγείας γιατί αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν γυναίκες με μεγάλο στήθος, οι οποίες χρειάζονται απαραιτήτως υποστήριξη από το σουτιέν τους. Τέλος υπάρχουν οι νέες μανούλες που τα σουτιέν θηλασμού αποτελούν τον απαραίτητο εξοπλισμό στην αρχή της μητρότητας.

Στρινγκ

Τα στρινγκ είναι σίγουρα κάποια από τα πιο δημοφιλή εσώρουχα. Ο λόγος που κάνει τα συγκεκριμένα εσώρουχα δημοφιλή είναι ότι δεν διαγράφουν καθόλου κάτω από στενά φορέματα, φούστες και παντελόνια. Ένας άλλος λόγος που πολλές γυναίκες προτιμούν τα στρινγκ είναι ότι είναι άκρως σαγηνευτικά εσώρουχα και μπορούν να διεγείρουν εύκολα ακόμα και τους πιο «δύσκολους» σε αυτόν τον τομέα. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει στην ντουλάπα της τουλάχιστον ένα στρινγκ που την κάνει να νιώθει σέξι και προκλητική. 

Αισθησιακά εσώρουχα

Η άνεση σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο όταν μιλάμε για εσώρουχα. Ωστόσο, και το αισθητικό κομμάτι παίζει σίγουρα και αυτό κάποιο ρόλο. Είναι πολλές εκείνες οι γυναίκες που αγοράζουν εσώρουχα έχοντας ως βάση τα γούστα του ερωτικού τους συντρόφου. Αυτή η κατηγορία των γυναικών δίνει σίγουρα μεγάλη σημασία στην εμφάνιση. Ως εκ τούτου, η αγορά σε αισθησιακά εσώρουχα πρέπει να τους παίρνει πολύ χρόνο. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γυναικών μην ανησυχείτε, διότι αν καταλήξετε στο χρώμα και στο ύφασμα, τα υπόλοιπα θα σας φανούν «piece of cake» που λένε και οι Άγγλοι. Επιλέξτε ανάμεσα σε αισθησιακά εσώρουχα σατέν, με δαντέλα, με ζαρτιέρες, διάφανα ή ακόμα και με ελάχιστο ύφασμα και σίγουρα θα καταφέρετε να σαγηνεύσετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Κομπινεζόν

Αν αναρωτιέστε τι είναι τα κομπινεζόν και ποιες γυναίκες τα φοράνε, τότε σίγουρα δεν μιλάμε για γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Τα κομπινεζόν ή αλλιώς νεγκλιζέ ανήκουν στην κατηγορία των αισθησιακών εσωρούχων και δεν είναι τίποτε άλλο από αισθησιακά νυχτικά που εντυπωσιάζουν. Τα κομπινεζόν αρχίζουν να κερδίζουν όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερο έδαφος. Αγοράζονται από γυναίκες όλων των ηλικιών και τα σχέδια, τα υφάσματα και τα χρώματά τους είναι άπειρα. Αποτελούν επίσης μία άνετη πινελιά για βραδιές με αισθησιασμό και ερωτική διάθεση.

Προτάσεις αγοράς για αισθησιακά εσώρουχα

Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σαγηνευτικό κορμάκι Hunkemöller Chiara – μαύρο 40,99 


Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σουτιέν Hunkemöller Alexis Olive Bralette 24,99 


Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σουτιέν Life με ενίσχυση 23,39 


Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σουτιέν Triangle bra Angelia ενισχυμένο – κόκκινο 36,99 


Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σουτιέν LISCA Harper χωρίς ενίσχυση – χρωματιστό 47,99 


Σλιπ tanga Daniella – λευκό 16,99 


Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σουτιέν Romantic Eden ενισχυμένο 38,99 και Σλιπ Romantic Eden 17,99


Φθινοπωρινές Τάσεις Σε Αισθησιακά Εσώρουχα - The Cover

Σουτιέν Hunkemöller 41,99 


Αισθησιακό νυχτικό Mirella 56,99 


Σε συνεργασία με την Astratex

Ετικέτες: