Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Glam Μαύρα Μανικιούρ Για Τις Γιορτές Και Όχι Μόνο

Εντυπωσιακά μαύρα μανικιούρ για να δοκιμάσεις τώρα - The Cover

Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά μαύρα μανικιούρ για να πάρεις ιδέες και να δοκιμάσεις στις γιορτές και όχι μόνο.

Το μαύρο μανικιούρ είναι όπως το κόκκινο κραγιόν. Σε κάνει να νιώθεις σικ, δυναμική, ταιριάζει παντού και πάντα και με όλα σου τα look. Αρέσει σε όλες, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τα σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις είναι πραγματικά ανεξάντλητα. Μπορείς κυριολεκτικά να δοκιμάζεις ένα διαφορετικό μαύρο μανικιούρ κάθε εβδομάδα, χωρίς αυτά να τελειώνουν ποτέ.

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και επειδή απλά λατρεύουμε τα μαύρα εντυπωσιακά μανικιούρ, ένα over the top glamorous μαύρο μανικιούρ επιβάλλεται.

Λεπτομέρειες με glitter, κρύσταλλοι, πετράδια, χρυσές λεπτομέρειες, πέρλες και γενικότερα ότι μπορείς να φανταστείς που θα δώσει αυτό το έξτρα WOW σε ένα μανικιούρ, όλα επιτρέπονται.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν και επειδή θέλουμε κι εμείς όσο ξέρουμε ότι θέλετε κι εσείς ένα μαύρο glam μανικιούρ τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.

Σε αυτά που έχουμε διαλέξει για να σου προτείνουμε, σίγουρα ξεχωρίζουμε το μανικιούρ σε στυλ Louboutin με μαύρη επιφάνεια και κόκκινο εσωτερικό, το μαύρο με φύλλα χρυσού και το μανικιούρ που συνδυάζει μαύρη ματ επιφάνεια με μαύρα glossy tips.

ALSO READ: Τα Πιο Glamorous Manicure Για Τις Γιορτές

Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά μαύρα μανικιούρ και μη ξεχάσεις να κάνεις follow τη σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.