Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Graphic Eye Makeup: Looks & Συμβουλές Μακιγιάζ

Graphic Eye Makeup: Looks & Συμβουλές Μακιγιάζ

Η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ ματιών αυτή την στιγμή, είναι το graphic eye. Δες παρακάτω, τα πιο εντυπωσιακά look που εντοπίσαμε και διάβασε συμβουλές μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν να τα αναδημιουργήσεις.

Δημιουργικό και τολμηρό, το graphic eye makeup trend είναι η εξέλιξη του graphic eyeliner και σίγουρα έχει αφήσει αρκετά πίσω του το smokey eye αλλά και το cut crease, σε επίπεδο δημιουργικότητας.

Είναι μια τεχνική μακιγιάζ τόσο ευπροσάρμοστη που μπορεί να αποφέρει αμέτρητα eye makeup looks, τόσο βραδινά όσο και καθημερινά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα χρώματα και όλους τους τόνους, σε αντίθεση με το smokey eye που απαιτεί βαθιές και σκούρες αποχρώσεις ή με το cut crease, που…παραφορέθηκε.

Επιπλέον, το σημερινό graphic eye makeup trend, δεν περιορίζεται μόνο σε looks που έχουν δημιουργηθεί με την χρήση eyeliner ή μολυβιού αλλά χρησιμοποιεί και σκιές ματιών.

Έτσι, όπως θα διαπιστώσεις και στα look που θα σου προτείνουμε σήμερα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε look που μπορείς να δημιουργήσεις.

#1. Graphic eye με γήινες σκιές

Μια nude σκιά και ένα exaggerated cat-eye με καφέ μολύβι, ταιριάζει σε όλες. Συνδύασε με nude κραγιόν, για ένα day to night look.

#2. Peacock eye + inner graphic liner

Μια διαβάθμιση με έντονα χρώματα στο κινητό βλέφαρο, τονίζεται ακόμη περισσότερο από ένα υπερβολικό cat-eye και την γραμμή που ξεκινά από την εσωτερική γωνία του ματιού.

#3. Tonal graphic eye

Χρησιμοποίησε διαφορετικές αποχρώσεις και τόνους του ίδιου χρώματος, για ένα πολύ εντυπωσιακό statement μακιγιάζ στα μάτια σου.

#4. Mono graphic cat-eye makeup

Ένωσε το συνηθισμένο cat-eye που κάνεις με μια γραμμή άνω του βλεφάρου, για ένα πιο ενδιαφέρον καθημερινό look, που υιοθετεί το graphic trend.

#5. Ασπρόμαυρο τριπλό graphic eye

Λευκό και μαύρο, δημιουργούν ένα τολμηρό και fun αποτέλεσμα, που συνδυάζεται άψογα με απαλές γήινες σκιές στο άνω βλέφαρο και lime σκιά σύριζα στις κάτω βλεφαρίδες και στην εσωτερική υγρή γραμμή.

#6. Graphic corners

Μια πιο απλουστευμένη εκδοχή, με διακριτική γραμμή στην εσωτερική γωνία και με graphic cat-eye στην εξωτερική, είναι ένα εύκολο, σικ και σέξι look.

#7. Luminus graphic eye

Αν θέλεις ένα party look με λάμψη, δοκίμασε μια περλέ ή μεταλλιζέ σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο, που θα περιγράψεις με μολύβι σε κοντινή απόχρωση. Αν θέλεις, πρόσθεσε κάτι ακόμη πιο έξτρα, όπως λίγο glitter στο κέντρο του βλεφάρου ή χρησιμοποίησε ένα glitter eyeliner για την γραμμή που περιγράφει το βλέφαρο.