Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φανταστικά Σχέδια Για Πράσινα Νύχια Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Mani Monday και πράσινα νύχια: τα ωραιότερα σχέδια για να δοκιμάσεις τώρα

Το καλοκαίρι που η διάθεση μας αλλάζει, τα ζωηρά χρώματα αντικαθιστούν τις μουντές, αποχρώσεις του χειμώνα. Και τι καλύτερο από το πράσινο στα νύχια μας, για να μας βάλει σε mood;

Το πράσινο είναι το αγαπημένο χρώμα πολλών γυναικών. Είναι σικ, είναι ευέλικτο, είναι η πιο ζωηρή “γήινη” απόχρωση που μπορείς να χρωματίσεις τα νύχια σου. Σίγουρα το μπεζ, το καφέ και άλλα ουδέτερα γήινα χρώματα είναι και αυτά απίστευτα σικ, αλλά τα προτιμούμε για το χειμώνα και το φθινόπωρο.

Το πράσινο άλλωστε είναι συνδεδεμένο με την φύση και με ότι την περιβάλλει, οπότε είναι το must try χρώμα για το καλοκαίρι, ενώ σίγουρα πράσινο δεν σημαίνει μόνο κυπαρισσί. Πετρόλ, λαχανί, neon πράσινα και γενικότερα όλοι οι τόνοι του πράσινου, μπορούν επίσης να αναμειχθούν με άλλα χρώματα για πολύ εντυπωσιακές αντιθέσεις. Ταιριάζει πολύ με το χρυσό, αλλά και με παστέλ χρώματα όπως λιλά, ροζ και γαλάζιο και σήμερα έχουμε τα κατάλληλα μανικιούρ για να στο αποδείξουμε.

Από πλαϊνά Γαλλικά μανικιούρ και ματ πράσινα νύχια, μέχρι neon λαχανί και συνδυασμούς με animal prints, έχουμε συγκεντρώσεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για να πάρεις ιδέες.

Δες τα όλα παρακάτω και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται