Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εκπληκτικές μεταμορφώσεις σε φυσικά γκρίζα μαλλιά

Μεταμορφώσεις σε γκρίζα μαλλιά

Δες τις πιο εκπληκτικές μεταμορφώσεις σε γκρίζα μαλλιά και πάρε την μεγάλη απόφαση για την δική σου αλλαγή και απαλλαγή από τις βαφές

Όλο και περισσότερες γυναίκες, υιοθετούν το silver fox trend. Και αυτό γιατί, η μετάβαση στα φυσικά γκρίζα μαλλιά, μπορεί να είναι πλήρως απελευθερωτική.

Το άγχος μην κάνουν μεγάλη αντίθεση τα γκρίζα, η συνεχής ενασχόληση με το να τα κρύβεις μέσα σε χτενίσματα ή με διάφορα αξεσουάρ μέχρι να βάψεις την ρίζα, ο χαμένος χρόνος για να βάφεις την ρίζα κάθε μήνα, είναι όλα πραγματικά κουραστικά και προσθέτουν βάρος στην καθημερινότητα των γυναικών. Αν μάλιστα το φυσικό σου -πριν τα γκρίζα- είναι αρκετά σκούρο, τότε η αντίθεση μπορεί να είναι πολύ έντονη, καθώς μεγαλώνουν τα μαλλιά.

Εμείς, επειδή αγαπάμε ότι αφαιρεί βάρος από την καθημερινότητα μας, σας έχουμε ήδη προτείνει μια σειρά από χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά που μεγαλώνουν, αν πήρες την μεγάλη απόφαση να σταματήσεις να τα βάφεις. Αλλά σαφώς, υπάρχει και πιο εύκολος δρόμος. Να επισκεφθείς μια τελευταία φορά το κομμωτήριο, ώστε να δώσεις στα μαλλιά σου ασημί/γκρίζες αποχρώσεις και να ησυχάσει το κεφάλι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο Jack Martin, διάσημος hair colorist με ειδικότητα σε αυτού του τύπου τις μεταμορφώσεις, βρίσκει το φυσικό γκρίζο μοτίβο των γυναικών που τον επισκέπτονται και έτσι τους χαρίζει ένα look απόλυτα φυσικό, που ακολουθεί το μοναδικό χρωματικό μοτίβο μαλλιών κάθε γυναίκας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπου τα γκρίζα συγκεντρώνονται μόνο στα μπροστινά, ίσως χρειάζεσαι απλά ένα πολύ φωτεινό face-frame. Παρακάτω, θα δεις αρκετά από τα look που έχει δημιουργήσει, καθώς και μεταμορφώσεις από άλλους κορυφαίους hair colorists.

Φυσικά, για μια μεταμόρφωση σε γκρίζα μαλλιά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις γκριζάρει, μπορεί απλά να σου αρέσουν τα γκρίζα/ασημί μαλλιά. Δες τα πιο εντυπωσιακά πριν και μετά.