Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Θεαματικές Μεταμορφώσεις Με Extensions

Μεταμορφώσεις με hair extensions - The Cover

Δες τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις με hair extensions που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σήμερα κιόλας.

Ένα δραματικό κούρεμα μπορεί να χρειάζεται αρκετό θάρρος για να πάρεις την απόφαση να το δοκιμάσεις στα μαλλιά σου, μια μεταμόρφωση με hair extensions όμως είναι σίγουρα πως δεν θα σε κάνει να κλαις τα μαλλάκια σου.

Το αντίθετο μάλιστα, η επιμήκυνση των μαλλιών σου, μπορεί πραγματικά να σου δώσει ένα boost αυτοπεποίθησης και γοητείας. Σίγουρα το κοντό μαλλί μπορεί να δώσει περισσότερο τύπο, το μακρύ μαλλί όμως μπορεί να σε κάνει να δείχνεις περισσότερο glam και εντυπωσιακή αλλά και πιο νέα.

Μια γεμάτη κόμη, επίσης μπορεί να καλύψει τυχόν αποτυχημένα πειράματα -από βαφές και styling που έχουν τσουρουφλίσει το μαλλί σου- ή απλά να γεμίσει περισσότερο τα μαλλιά όσων υποφέρουν από τριχόπτωση ή από πολύ λεπτή τρίχα.

Σε γενικές γραμμές, τα extensions μπορούν να καλύψουν πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα σου και να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο υγιή. Με ένα πιο πλούσιο και μακρύ μαλλί σίγουρα θα αποκτήσεις και περισσότερες δυνατότητες στο καθημερινό styling, αφού τα μακριά μαλλιά προσφέρονται για περισσότερα χτενίσματα.

ALSO READ: Πώς Να Αποκτήσεις Πυκνές Βλεφαρίδες

Το μοναδικό που θα σου πούμε να προσέξεις και να συνδυάσεις με τα extensions σου, είναι η ομοιομορφία στο χρώμα και ένα κούρεμα ώστε να ξεφορτωθείς όσο περισσότερο από το καμμένο μαλλί γίνεται. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου, πρέπει σίγουρα να πάρεις την απόφαση πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε προσθήκη extensions.

Δες παρακάτω τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις με hair extensions και μη ξεχάσεις να μας κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.