Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Θεαματικές Μεταμορφώσεις Με Μπαλαγιάζ Και Κούρεμα

Δες τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις με μπαλαγιάζ και κούρεμα που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Τα κομμωτήρια όπως ακούγεται θα ανοίξουν σύντομα και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας, είναι ένα makeover. Μια ολοκληρωτική αλλαγή στα μαλλιά, έχει την δύναμη να αλλάξει δραστικά την εικόνα μας, την διάθεση και την ψυχολογία γενικότερα.

Τα μαλλιά άλλωστε είναι η κορνίζα του προσώπου μας και αν είναι παραμελημένα -είτε σε στυλ είτε στην γενικότερη υγεία τους-, καθορίζουν την άποψη που σχηματίζει κάποιος όταν μας πρωτοαντικρύζει. Μπορούν να προσθέσουν χρόνια ή να κρύψουν χρόνια, μπορούν να μας κάνουν να φαινόμαστε κουρασμένες και άτονες, αλλά μπορούν να μας κάνουν να φαινόμαστε και πιο δυναμικές ή γοητευτικές.

Το κούρεμα και το χρώμα που θα επιλέξουμε, πρέπει να ταιριάζει στο πρόσωπο μας και να μας κολακεύει. Ένα σωστό κούρεμα για το σχήμα του προσώπου μας, μπορεί ακόμη και να συνεισφέρει στο contouring ώστε να γίνουν οπτικά “κοψίματα” στις γωνίες που θέλουμε να μαλακώσουμε και “ανοίγματα” στα σημεία που θέλουμε να χτυπά περισσότερο φως.

Αν είναι κάτι που δε μπορείς να αποφασίσεις μόνη σου -το χρώμα και το κούρεμα-, σε συμβουλεύουμε να κλείσεις ένα ραντεβού με τον hair stylist για μια συμβουλευτική, ώστε να σκεφτείς τις επιλογές σου πριν το ραντεβού σου και να μην αποφασίζεις τελευταία στιγμή στο κομμωτήριο.

Για να σου δώσουμε έναυσμα να πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα makeover -αν το σκέφτεσαι πολύ καιρό- έχουμε βρει τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις με μπαλαγιάζ και με κούρεμα, για να δεις πόσο θεαματική μπορεί να είναι η αλλαγή.

ALSO READ: Μεταμορφώσεις Από Μακρύ Σε Κοντό Μαλλί Που Θα Ζηλέψεις

Δες τα makeovers μέχρι το τέλος και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News και να γίνεις μέλος της κοινότητας μας στο Viber, για να διαβάζεις πρώτη όλα μας τα αφιερώματα!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται