Θεαματικές Μεταμορφώσεις Με Κόκκινους Τόνους

Κοινοποιήστε!

Μεταμορφώσεις μαλλιών με κόκκινους τόνους: δες τις πιο θεαματικές αλλαγές μαλλιών με κόκκινους τόνους που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο.

Οι μεταμορφώσεις μαλλιών μπορούν πραγματικά να μας ενθουσιάσουν καθώς ολόκληρη η εμφάνιση μας και η πρώτη εντύπωση που προκαλούμε, εξαρτάται από τα μαλλιά. Ναι, το πρώτο πράγμα στο οποίο πέφτει το βλέμμα είναι το πρόσωπο και τα μαλλιά είναι η κορνίζα. Για να έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση λοιπόν, όλα εξαρτώνται από το να έχεις εντυπωσιακά, περιποιημένα και σωστά βαμμένα μαλλιά.

Σήμερα θα ασχοληθούμε εκτενώς με τα κόκκινα μαλλιά, με τις αλλαγές σε κόκκινους τόνους και με το αν είναι σωστοί για σένα.

ALSO READ: Θεαματικές Μεταμορφώσεις Με Μπαλαγιάζ

Καταρχάς πρέπει να ξεκινήσουμε λέγοντας πως το κόκκινο είναι δύσκολο χρώμα για να συγκρατηθεί στα μαλλιά αν δεν έχεις υγιή τρίχα. Πριν το δοκιμάσεις, σιγουρέψου πως τα μαλλιά σου είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάνοντας τακτικά κουρέματα και εντατική ενυδάτωση/περιποίηση.

Σε ποιες ταιριάζει το κόκκινο στα μαλλιά

Εάν σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα, σίγουρα δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις την απόφαση, καθώς μιλάμε για μεγάλη αλλαγή, με ένα χρώμα που αν δε σου πηγαίνει…δεν το ξεφορτώνεσαι εύκολα. Φυσικά όμως, όπως και στο ξανθό έτσι και στο κόκκινο υπάρχουν πολλοί τόνοι που μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με τον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας σου. Μπορείς πχ. από ξανθιά να δοκιμάσεις ένα rose gold ή ένα παστέλ ροζ ανοιχτό, που είναι και πιο εύκολα χρώματα να αλλάξεις ξανά αν δεν σου αρέσουν στην συνέχεια. Επίσης πριν να βάψεις όλα τα μαλλιά, μπορείς να το δοκιμάσεις μόνο στις άκρες ή μόνο σε μερικές ανταύγειες. Έτσι, θα καταλήξετε μαζί με την hair colorist στην σωστή απόχρωση για σένα.

✦Πολύ ανοιχτές και ανοιχτές επιδερμίδες με ουδέτερους/ψυχρούς υποτόνους: έντονα κόκκινα, ανοιχτά χάλκινα, ροζ ανοιχτό, ροζ φραουλί, rose gold
✦Ανοιχτομεσαίες επιδερμίδες με ζεστούς υποτόνους: μεσαία χάλκινα, καστανοκόκκινα, rose gold
✦Μεσαίες και μεσαίες προς σκούρες επιδερμίδες με ζεστούς υποτόνους: σκούρα κόκκινα, καστανοκόκκινα, πυρόξανθα, peach pink
✦Σκούρες επιδερμίδες: πολύ έντονα κόκκινα, πολύ σκούρα καστανοκόκκινα, rose gold
✦Σταρένιες επιδερμίδες με olive υποτόνους: μεσαία καστανοκόκκινα αυστηρά ζεστές αποχρώσεις χωρίς μοβ υποτόνους

Όσον αφορά τα ροζ που κατατάσσονται στους τόνους του κόκκινου, ταιριάζουν σε ανοιχτές και ανοιχτομεσαίες επιδερμίδες με ψυχρούς ή ουδέτερους υποτόνους ενώ το mix του χρυσού με το ροζ που μας δίνει το rose gold, ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες καθώς συνδυάζει το ζεστό με το ψυχρό.

Επίσης, αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις κάτι σε rose/rose gold θα σου συστήναμε πριν να επισκεφθείς το κομμωτήριο για μόνιμη βαφή, ίσως να δοκιμάσεις ένα χρωμοσαμπουάν ή μια ημιμόνιμη για να δεις εάν σου ταιριάζει και αν θα σου αρέσει. Η Makeup Revolution έχει κυκλοφορήσει πολλές σειρές για τα μαλλιά. Δες τις προσωρινές βαφές εδώ.

Μεταμορφώσεις μαλλιών με κόκκινους τόνους

Ξέρουμε βέβαια, πως η ιδέα και μόνο του να κάνεις μια αλλαγή με κόκκινους τόνους στα μαλλιά σου, μπορεί να σε τρομοκρατεί. Εάν όμως ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου σε διαβεβαιώνουμε πως μπορεί να δώσει συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Και για αυτό θα πειστείς βλέποντας παρακάτω κάποιες πραγματικά συγκλονιστικές μεταμορφώσεις.

Στις τελευταίες φωτο, μετακινήσου με το βελάκι για να δεις το “πριν”.

Κοινοποιήστε!