Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Καλύτερα Haircare Brands Με Προϊόντα Για Σγουρά Μαλλιά

Τα καλύτερα brands με προϊόντα για σγουρά μαλλιά - The Cover

Δες ποια είναι τα καλύτερα haircare brands με προιόντα για σγουρά μαλλιά, ώστε να τελειοποιήσεις την περιποίηση και το styling που κάνεις στις μπούκλες σου

Με τις διαστάσεις που πήρε η Curly Girl μέθοδος, πολλά haircare brands που εξειδικεύονται στα προϊόντα με σγουρά μαλλιά έγιναν ευρέως γνωστά, ενώ κάποια άλλα κυκλοφόρησαν νέες σειρές με προϊόντα για σγουρά μαλλιά, χωρίς θειικά άλατα, parabens και άλλα βλαβερά συστατικά για τις μπούκλες σου αλλά και για το τριχωτό.

Αν και πάλι θα πρέπει να ψάχνεις τις ετικέτες των προϊόντων που επιλέγεις ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη πως δεν περιέχουν sulphates, parabens ή και σιλικόνες, τα περισσότερα από τα προϊόντα των παρακάτω brands, είναι εγκεκριμένα για χρήση παράλληλα με αυτή την μέθοδο και σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν και να ενισχύουν τις φυσικές σου μπούκλες.

Γενικότερα, με τα brands που θα σου προτείνουμε σήμερα πιστεύουμε πως είσαι απόλυτα καλυμμένη από πιστοποιημένα haircare brands αφού όλα είναι curly girl approved και έτσι μπορείς εύκολα να βρεις σε αυτά τα brands, όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την περιποίηση και το styling σγουρών μαλλιών. Από ζελέ ειδικά για μπούκλες, μέχρι βούτυρα για βαθιά ενυδάτωση και co-wash για λούσιμο μόνο με conditioner, θα τα βρεις όλα.

Αν πάλι δεν είσαι σίγουρη για κάποιο προϊόν ή για κάποιο από τα συστατικά του, μπορείς να κάνεις ένα search σε αυτόν τον ιστότοπο: http://www.isitcg.com/ και να μάθεις όλα όσα χρειάζεται για κάθε συστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς Να Επαναφέρεις Τις Μπούκλες Σου

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα τοπ brands που εμπιστεύονται οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά και βρες τα σωστά προϊόντα για σένα.

CANTU

Εξειδικευμένο haircare brand από την Αμερική, για γυναίκες με πολύ σγουρά μαλλιά. Τα προϊόντα του γενικότερα τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές, τόσο χαμηλές που μπορείς να δοκιμάσεις πολλά προϊόντα ώστε να βρεις ποια σου ταιριάζουν. Χρησιμοποιεί πολύ καρύδα και shea βούτυρο. Must try προϊόν: Cantu Shea Butter for Natural Hair Coconut Curling Cream (9.45€)


SHEA MOISTURE

Ίσως το πιο γνωστό από τα curly haircare brands, είναι η Shea Moisture. Σε αυτό το brand θα βρεις προϊόντα για όλους τους τύπους μπούκλας και όλους τους τύπους μαλλιών γενικότερα, αλλά αν ανήκεις στην “σγουρή” πλευρά…θα το αγαπήσεις. Αν και δυσκολευόμαστε πολύ να διαλέξουμε μόνο ένα προϊόν, θα σου προτείνουμε αυτό που αγοράζουμε ξανά και ξανά και ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και δη, αυτούς με φριζάρισμα ή ασχημάτιστες μπούκλες, καθώς χαρίζει στιλπνότητα μετά το λούσιμο. Must try: Shea Moisture Silicone Free Miracle Style Leave-In Treatment (16.95€)


BOUCLEME

Ακόμη ένα brand με εξειδικευμένα για μπούκλες προϊόντα. Κάτι που σίγουρα μαρτυρά και το όνομα του. Υπεραγαπημένο στην Αμερική και όχι μόνο, από γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Τα προϊόντα του δεν περιέχουν θεϊκά άλατα, paraben και σιλικόνες. Το προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις: Bouclème Curl Defining Gel (22.45€)


NATURA SIBERICA

Υπάρχει καμία που δεν γνωρίζει την Natura Siberica; Τα προϊόντα της περιέχουν τα καλύτερα συστατικά και θα βρεις πολλές σειρές προϊόντων περιποίησης μαλλιών, που δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά. Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα για όλα τα budget, οπότε σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά και να καταλήξεις σε αυτά που ταιριάζουν σε εσένα. Must try: Gzel Royal Berries hair mask (10,95 €)


AS I AM

Βραβευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών, με αμέτρητες φανς ανά τον κόσμο. Συνδυάζει τα καλύτερα φυσικά συστατικά και καινοτόμες πρακτικές για να προσφέρει πολυτελή και συγχρόνως οικονομικά προϊόντα για σγουρά μαλλιά. Οι αφρο-αμερικανές που έχουν και τον πιο σγουρό τύπο μαλλιών κυριολεκτικά λατρεύουν αυτό το brand. Must try προϊόντα: As I Am Curling Jelly Coil and Curl Definer (11.45€) και As I Am Long and Luxe Curl Enhancing Smoothie (14.95€)